reglim 10 gün gecikti daha önce ameliyat sonrasında böle bi durum yaşayanlar var ise yazınız lütfen bir arkadaşım 3 ay olamamıştı kontrollerinide yaptrdı herşey normal biznarkozun etkisimi die düşünmüştük=)
reglim 10 gün gecikti daha önce ameliyat sonrasında böle bi durum yaşayanlar var ise yazınız lütfen bir arkadaşım 3 ay olamamıştı kontrollerinide yaptrdı herşey normal biznarkozun etkisimi die düşünmüştük=)
canım benim ilk ameliyatımdan sonra 6 ay olmadım.narkozun ve ameliyat sonrası kullanılan ilaçlardan mış.jinekoloğum öyle demişti.kan hapları kullandıktan sonra normale dönmeye başladım.
yani ameliyat sonrsı adet gecikmesi normal değil mi? benim normalde günüm hiç şaşmaz. 10 haziranda ameliyat oldum ve 27-28 haziran gibi regl olmam gerekiyordu.şuan çok tedirginim yaçok kötü olur ((
Kızlar benim de 7 gün gecikti çok tedirgin oldum açıkçası..reglim 10 gün gecikti daha önce ameliyat sonrasında böle bi durum yaşayanlar var ise yazınız lütfen bir arkadaşım 3 ay olamamıştı kontrollerinide yaptrdı herşey normal biznarkozun etkisimi die düşünmüştük=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?