Ameliyat sonrasi yamukluk

Yusesi

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
63
1
6
Bolu
Slm arkadaslar ben amaleiyat olali 2 bucuk ay olucak nerdeyse sag burun kanat daha yukarda gibi sizce sislikmi var sol ust tarafda kemik cikintisi var gitmeye hic niyeti yok gibi yani onden kaba gozukuyi buyuk duruyi bemce 6 ay sonra kuculurmu? camasir sanki ceker belki/)) cevaplarini bekliyorum

canım benımde 51. günüm.. alçım 12. günümde çıkmıştı ve 15. günle hemen hemen 30 - 35. güne kadar burun sırtımda kemik çıkıntısı vardı.. kontrele gittim burnum kaymış doktor eliyle düzeltti ve daha sonra bana masaj verdi şimdilik sorun yok.. işlem gördüğü için kemik çok hasas hamur gibi olduğu için ayrılıyormuş.. bi kaç arkadaşımında burnu öyle kaldı kontrele falan gıtmedikleri için doktoruna mutlaka görün..

Benimde burun ucum sağ doru yamuk gibi çok fazla çarpma yasadım o yuzden mi bılmıyorum ama henüz çok şiş sert dokununca ağrıyor.. orası yumsayınca artık bu sekılde diyebilirim.. burun ucu en son iyileşen kısımmış düzelecektir ins :)

Ben yut disindayim doktorum turkieyede ha diyince gidemiyorumki aradim ele gelen kemiten korkma distan belli olusa sorun olur dedi bende cok yasadim cocuk vurdu falan bide doktorum 6 aydan ib e birsey yapamam dedi yani tam seklini oturmasi i beklemeliyiz burda teselli ariyorum artik basina gelip dizelen varmi diye benim ameliyat oldugumu kimse anlamiyor o kadar dogal olmus:)) buyuk hala onden:)) benim tercihimdi dogal olmasi gerci sizin resimlee baktim gayet hos duruyo onden nasil

tşekkür ederim :) görünüş önden çok korkuçtu burnun en üst kısmı çok şiş olduğu için :) ama artık düzeldi diyebilirim hoş duruyor.. yıllarca yandan poz vermeye okadar iç geçirmişim ki her foto yandan oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…