ameliyat sonrası

pln34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
58
0
36
Kayseri
estetik oldum ne zamana kadar sigara içilmiyor bunu öğrenmek istiyorum şuanda kanamam olurmuş 5.günüm ne zamana kadar içilmeyeği hakkında dr.um birşey söylemedi bilgisii olan yada benim durumumda olan birileri varsa cevap yazarsa sevinirim

tatlım ameliyat olmadım ve süre hakkında net bir bilgim yok,ama keşke bu bahane ile sigarayı bıraksan, kendine bir hediye versen:) ameliyat sonrası hem iyileşme süresini uzatıyor hem de burun içi etleri şişiriyor diye duydum ben. inşallah tecrübeli arkadaşlar daha da yardımcı olur.

teşekkür ederim aslında benimde amacım bırakmak ama zaten çok tiryaki değilim şimdi canım istiyor ama tutuyorum umarım benim durumda olan arkadaslarda iki kelime yazmayı ihmal etmez...

google da rinoplasti dıye yazarsanız orada bazı doktorların sıtelerınde amelıyat sonrası uygulanacak adımlar dıe koseler oluyor oradan bulabılırsınız

Ben ameliyattan 10 gun sonra tekrardan basladim:( aslinda tam tiryaki degilsen bence hic baslama evet iylesme surecini uzatiyor diye bende biliyorum

estetik oldum ne zamana kadar sigara içilmiyor bunu öğrenmek istiyorum şuanda kanamam olurmuş 5.günüm ne zamana kadar içilmeyeği hakkında dr.um birşey söylemedi bilgisii olan yada benim durumumda olan birileri varsa cevap yazarsa sevinirim

bebegim bende uzun bui sure icme...cunki sigara kanamayi tetikliyor vede iyilesme surecini uzatiyorrr..ben iki ay icmedim doktorum oyle deidiivereliniortak

Back
X