Ameliyat sonrasında bandajlı burnun parlaması?

renge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
74
8
28
Kocaeli
Arkadaşlar kısa bir süre önce revizyon ameliyatı geçirdim. Burun ucunda aşırı bir şişkinlik ve parlama var. Bu burun ucundaki parlama geçici mi kalıcı mı, bilginiz var mı?

pardon yeni konu açıcaktım yanlışlıkla buraya açmışım
kusura bakma

senin soruna gelince bende de biraz parlama var ve burnumun rengi bir tuhaf beyazlaşmış

Son düzenleme:
yanlıklık oldu pardon

parlama şişlikten dolayıdır şişlikler indiğinde tam olarak parlama da geçecektir ayrıca vücut normalden farklı bir durum yaşadığı için ameliyat bandaj vs aşırı yağlanma da yapıyor burun bölgesinde onun da katkısını esgeçme .

Renge geçmiş olsun oldun demek revizyon. Nasıl sonuçtan memnunmusun?

Şuan hiçbir şey söyleyemiyorum, karışık durumlar içerisindeyim. Keşke ilk burun ameliyatını olmasaydım da eski doğal burnumla yaşasaydım diyorum sadece. Kötü düşünmek istemiyorum dua ediyorum, bandajdan doğal bir burnun çıkması.

Şuan hiçbir şey söyleyemiyorum, karışık durumlar içerisindeyim. Keşke ilk burun ameliyatını olmasaydım da eski doğal burnumla yaşasaydım diyorum sadece. Kötü düşünmek istemiyorum dua ediyorum, bandajdan doğal bir burnun çıkması.

ya bandaj dedinde kafama takıldı bende de şuan bandaj var yarın duş alıp çıkarıcam

bandajları çıkarınca burnunda değişiklikmi oluyor yani benim şuan bandajlı görüntüm bandajı çıkarınca görüntüde değişilikmi oluyor ?

off iyice karıştı sormak istediğimi anlamışsındır herhalde :)

Ben 2. kez burun ameliyatı oldum. Bandajlıyken burnun yapısını bilemezsin deri çok şişiktir dokular yeni şekle uyum sağlamya çalışır vs. Normalde verilen şekil burun içinde verilmiştir geriye derinin oturması kalır. Kemik ve kıkırdak yapısı ve burun sırtı ameliyat esnasında nasıl tasarlanmışsa, deri o şekle yavaş yavaş oturur. Kısa tanım bu :) İlk 6 ay burun derisinin şişkinliği hasebiyle burunda çok değişiklik göreceksin, ama büyük değil küçük değişiklikler.

Ben 2. kez burun ameliyatı oldum. Bandajlıyken burnun yapısını bilemezsin deri çok şişiktir dokular yeni şekle uyum sağlamya çalışır vs. Normalde verilen şekil burun içinde verilmiştir geriye derinin oturması kalır. Kemik ve kıkırdak yapısı ve burun sırtı ameliyat esnasında nasıl tasarlanmışsa, deri o şekle yavaş yavaş oturur. Kısa tanım bu :) İlk 6 ay burun derisinin şişkinliği hasebiyle burunda çok değişiklik göreceksin, ama büyük değil küçük değişiklikler.

Renge cok cok gecmis olsun. Seninle sorunlarimiz ayniydi. Ameliyat malesef cok buyuk riskmis keske hic
olmasaydim diyorum bende. Ama senin adina sevindim zor kisim
karar vermek ve dogru doktoru bulmakti sen bunu basarmis karar vermissin geriye beklemek kalmis. Dilerim gonlune gore
olur.

Back
X