ameliyat sonrasında kronik baş ağrısı

skyeed

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
328
17
298
İstanbul
bende bi türlü gecmeyen bi baş ağrısı var ilaç alsamda kafamı elleyince sıkma hissi duyuyorum böyle bişey yaşayan var mı ?

Canım hiç duymamıştım
çook zor olsa gerek ohaoldumsmile
ameliyat olalı nekadar oldu
birde doktorun ne diyor bu duruma

benımde ara sıra basım agrıyor canım
ama soyle bır durum var
sen bu surecı cok hızlı yasadın
cok yoruldun
yorgunluktan da olabılır

en fazla 1 hafta agrı olur cnmmm taş çatlasın 10 gün..onun dışındaki agrılar burunla alakalı deildirr..

ben bu sabha agrılardan yürüyemedim arkadaşlar emekledim resmen ayaga kalkamadım cok kötüydüm yorgunluktan mıdır acaba bilmiyorum geceleri hic iyi uyuyamıyorum tamponlar yüünden agzım kupkuru oluyo bi cıksa su tamponlar kurtulsam bıktım ..

demek hassas bi vucuda sahipsin cnm...ben amlyt oldugum gün gayet rahat gezdim..ilk 3 gün baş ve diş agrım oldu okdr:)hemen kurtulursun agrılardan tampondan inş:)

ben bu sabha agrılardan yürüyemedim arkadaşlar emekledim resmen ayaga kalkamadım cok kötüydüm yorgunluktan mıdır acaba bilmiyorum geceleri hic iyi uyuyamıyorum tamponlar yüünden agzım kupkuru oluyo bi cıksa su tamponlar kurtulsam bıktım ..

bebeğim ciddi anlamda çok hızlandırdın süreci.. ama bununla ilgili olduğunu sanmıyorum
nezle yada grip başlangıcı olabilir mi? ben gripim ve ağrılardan geeebbbbeerrdim ! ilaç içmekten midem delinirse şaşırmicak kimse

sıkı giyin , havalar şuan Arsen Lüpen gibi.. sağlığımızı çalarken ruhumuz duymuyor..

oğluşla uğraşmak da yorgun düşürmüştür seni.. zaten inanılmaz zayıfsın,ameliyattan çıkmışsın.. beslenmene de dikkat etmen lazım

annem diyor ki, çıksın gelsin buraya bebişini alıp

Evet skyeed sen normal bir DR git bencede canım bu başka birşey olabılır bencede bir kontol ol bakalım ne dıyorlar

Walla canım hergün sen resim yükledin mi diye resimlere bakmktan iflahım kurudu, okada yazıştık merakta ediyoz hakkımız ama değilmi okuduk okadar yaşadıklarını :)))))

evet termessos yakaladık senııı:)

skyeed nasıl oldun canım ya
bunyen zayıf dustu oradan oraya cok kosturdun ondan olabılırmı

haklısın aşkitom :))) bugün söz net kafeye gidip halledeceğim artık

çektim foto bol bol , çekmedim değil , ama yüklemede sorunum var . bugün halledeceğim..
aslında süslenip püslenip öyle foto çekineyim diyordum .. açelyama baksana artist gibi.. ben de ona özenmiştim süslenip sonra yapayım diye

neyse şişler insin , sivilceler temelli geçsin muhteşem fotolar çekerim o zaman
şimdilik ezik fotolarımla idare ediniz lütfen :)))

bebeğim ciddi anlamda çok hızlandırdın süreci.. ama bununla ilgili olduğunu sanmıyorum
nezle yada grip başlangıcı olabilir mi? ben gripim ve ağrılardan geeebbbbeerrdim ! ilaç içmekten midem delinirse şaşırmicak kimse

sıkı giyin , havalar şuan Arsen Lüpen gibi.. sağlığımızı çalarken ruhumuz duymuyor..

oğluşla uğraşmak da yorgun düşürmüştür seni.. zaten inanılmaz zayıfsın,ameliyattan çıkmışsın.. beslenmene de dikkat etmen lazım

annem diyor ki, çıksın gelsin buraya bebişini alıp

canım benim inan o kadar gelmek isterim ki ama vücudum acaip yorgun düstü kayınvalidemi aradım dün dedim böyle böyle bakıma ihtiyacım var ki zaten bebişim bakım bekler ev temizlik koca yemek ister bende anneme kactım taa ne zamandır annemdeyim evimi özledim kayınvalide gelcek bu hafta rahatlıcam insallah.
nezle olmusum hapsurup duruyorum neyse ki teknigi ögrendim tam hapsurcagım zaman agzımı kocaman acıyorum olumunekankayizsmile
bu sene yüzyılın soğugu geliyomus aslında hepimiz sizin tarafa gelmeliyiz bizi antalya kurtarır anca bu sene zemuszemus
ağrı kesiciler midemi yakıyo zaten reflü var mahvoluyorum içince midem yanıyo yemeğe sarıyorum gecsin diye bu sefer nefes alamıyorum yemek yemekten ..:hulya: aaaaaa bak :)

aa bak beni anlattınn , aynen bende de reflü var gastrik ülser var birde ve bu ilaçlar anamı belledi midemifena yapıyorlarrr
bende ameliyatın 4. gününden beri kendimi yemeğe verdim hatta sana da ' yemek ye yemek ye 'diye telkin verdiğimi hatırlıyorum :)))
ben hızımı kesmedim haaalaa yiyorum habire
kaç kilo aldım bilmiyoruım ama kesemiyorum da şuan hominişimi

aa bak beni anlattınn , aynen bende de reflü var gastrik ülser var birde ve bu ilaçlar anamı belledi midemifena yapıyorlarrr
bende ameliyatın 4. gününden beri kendimi yemeğe verdim hatta sana da ' yemek ye yemek ye 'diye telkin verdiğimi hatırlıyorum :)))
ben hızımı kesmedim haaalaa yiyorum habire
kaç kilo aldım bilmiyoruım ama kesemiyorum da şuan hominişimi

yavruss arkadaş listemde yok mussun ya kaydirigubbakcemile
foto koydun mu sen cok merak ediyorum.
annem bana dedi ki sanki ameliyat olmamıssın da böyle dogmussun cok dogalmıs burnum.hatta daha önceki halimi hatırlamıyomus zemuszemus
ayrıca cok da yeme sonra liposuctiona ihtiyac duymayalım bide:3:

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/394717-skyeed-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X