- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
Arkadaşlar doktorun ameliyat sonrası çektiği resme benziyor mu burnunuz? Mesela masadakimden daha mı kavisli daha mı düz? Nasıl değişimler oluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi benim için inmesi sorun değil burun sırtı farkediyor mu?Farkediyor ilk çektiği resimde burun çok kalkık gözükür o sonradan iniyor
Benim burnumun masadakiyle alakası yok şu anda 1 seneyi aştı burnum ameliyat masasında kavissiz kalkıktı, şu anda aşırı kavisli ve anormal kalkık..Arkadaşlar doktorun ameliyat sonrası çektiği resme benziyor mu burnunuz? Mesela masadakimden daha mı kavisli daha mı düz? Nasıl değişimler oluyor?
Yaaa valla korktum öyle diyince bana ameliyat masası ve şuanki resmini atar mısınız?Benim burnumun masadakiyle alakası yok şu anda 1 seneyi aştı burnum ameliyat masasında kavissiz kalkıktı, şu anda aşırı kavisli ve anormal kalkık..
OldumM Mavis Deniz oldunuzmu ameliyat
Bence ameliyat masasındaki haline benziyor sizinki. Neden tekrar revizyon oldunuz? Ortadaki kaçıncı ay?en soldaki ameliyat masasındaki. sağdaki 5-6 ay sonraki halim. 1 ay önce aynı doktor revizyon yaptı :) Yani zamanla değişiyor.
Eki Görüntüle 2664189