Ameliyathanede çekilen fotoğraf

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Arkadaşlar doktorun ameliyat sonrası çektiği resme benziyor mu burnunuz? Mesela masadakimden daha mı kavisli daha mı düz? Nasıl değişimler oluyor?

Arkadaşlar doktorun ameliyat sonrası çektiği resme benziyor mu burnunuz? Mesela masadakimden daha mı kavisli daha mı düz? Nasıl değişimler oluyor?
Benim burnumun masadakiyle alakası yok şu anda 1 seneyi aştı burnum ameliyat masasında kavissiz kalkıktı, şu anda aşırı kavisli ve anormal kalkık..

Ameliyat masasındakine benziyor ama benziyor dikkatini çekerim. 8. Ayım ve maalesef aynısı değil. İyileşirken farklı şekillenebiliyor burun

Çok çok degısıyor ameliyat masasında nasıl cekıyorlarsa fotoğrafı cok farklı bır burun alçı çıkıyor 10 gun gecıyor ıyı guzel hoş ödemler gıttıkce ak koyun kara koyun belli oluyor . Dr um bana aynadan bak aynadakı burnunun ustunden gelen ışık düz egrısız ınıyorsa sıkıntı yok demıstı ılk 6 ay oyleydı sonra bakıyorum o aynadakı burnumun ustundekı ışık eskısı gıbı düz ınmıyor egrı ınıyor yok olmucam ameliyat desem de baktım her gun evin aynası işin aynası avm asansor her yerde aynalara bakıp ışık egrımı bakıyordum ve ameliyat oldum.burun cok degısıyor ameliyat masasındakı ıle alakası yok Instagram fotoğraflarına bakın dr hep ameliyat masasında yandan koyuyor en kusursuz gorunen hali çünkü

en soldaki ameliyat masasındaki. sağdaki 5-6 ay sonraki halim. 1 ay önce aynı doktor revizyon yaptı :) Yani zamanla değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…