- 29 Mart 2013
- 549
- 332
- 123
- 32
- Konu Sahibi nanemolla3593
kızlarr mrb.öncelıkle ben gözluk kullanan bırıyım ve amelıyat dolayısıyla suan gözluk kullanamıyorum.yazım hatalarım ve herhangı bısey varsa lütfen kusura bakmayın..gözluksuz anca bu kadar oluyor :)Eki Görüntüle 982901
dun sabah ekol kbb hastanesinde Bora KARAALİYE amelıyat oldum.10.30 gbi amelıyathaneye çıktım.5 dk da uyudum bıtti ve gözlerrımı actıgımda göremıyordum buz torbası vardı gözümün üstende.kolay ayıldım..hiç mide bulantım kusmam olmadı.burnum hiç agrımadı çok şükür.sadece üst damagım ve boğazım agrıdı bogaz agrısıda kanımı yutarken nefes boruma kacmaması ıcın takılan bır hortum yuzunden olmuş o tahrıs etti.baya bi hastane ıcınd dolastım.sadece 1 tane gece agrı kesıcı ıgne vuruldm onuda damagım agrıdıgı ıcın.öyle morarmam ve şişmem olmadı.sadece hafif bi şişlik.ha birde daha önce kıkırdak alınmıstı burnumdan.kıkırdagı alan dr da tüm kıkırdakları alınca burnumda kıkırdak kalmadıgı ıcın dünkü amelıyatımda kulagımdan kıkırdak alındı.suan sargıda kulagım.yarın cıkıcak kulagımda rahatlıcak ıns.şimdilik aklıma geleler bunlar kızlar.bekledıgım kadar da zor degımış bu amelıyat işi gerçi şuan ayıldıgım andan ıtıbaren üzerinden26 saat oldu.bu saatten sonra şişlik ve morarma olurmu bılmıyorm gelişmeleri yazarım mutlaka burayaa :)