ameliyatımın 3.günü yüzüm burnum çok şiş burnumun şişliği yüzde kaç iner?

crazynose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
532
400
53
35
burun estetiği olmuş arkadaşlar yeni üyeyim burda pazartesi günü ameliyat oldum burnum kocaman sizce ne kadar iner burun şişliği??

öncelikle geçmiş olsun. muhtemelen bu akşamdan itibaren inmeye başlayacaktır. çünkü morluk ve şişlik 48. saatte max seviyeye ulaşıyordu sanırırım( netten edindigimiz bilgiler ışıgında.) benim aynen böyle oldu çünkü. ben de pazartesi ameliyat oldum. perşembe sabahına daha rahat uyandım. ve sonrasında hızlıca geçti 2 gün içerisinde. tabii kişiden kişiye değişen bir durum da olabiliir. benim çok zor bir ameliyat degildi. belki bundan hızlı atlattım morluk ve şişlik safhasını. dilerim sizinde tez zamanda geçer. içinizi ferah tutun;)

bnm amlytm 2,5 saat sürdü cnm çok bi süre mi bilmem tabi ama acı ağrı hissetmiyorm hiç sorunum yok. kendi kendme düşünüyorm acaba ne kadar küçülür bu burun die :)şu an çok büyük duruyo

Öncelikle cok gecmis olsun.Benim bugün 5.günüm cok hafif bir sislik ve yine hafif morluklar var suan icin tek sorunum burundan akan sivinin dikislerimi sizlatmasi.onun disinda ters giden birsey yok.

Öncelikle cok gecmis olsun.Benim bugün 5.günüm cok hafif bir sislik ve yine hafif morluklar var suan icin tek sorunum burundan akan sivinin dikislerimi sizlatmasi.onun disinda ters giden birsey yok.

SAĞOL canım sana da geçmiş olsun benim burnumun içi kuru şu an.akmıyor. ama muhteşem şişim merakla sabırla bekliyorum foto nasıl konur bilmiyorum bilsem koyucam ama..

Back
X