ameliyatımın 4.günü lütfen yardım edin!!!

arkadaşlar bu gün ameliyatımın 4.günü ve ilk günden beri burnumun bir deliği diğerinden farklı boyutta biri büyük diğeri küçük:(:(:(ağlamaktan bir hal oldum ya artıburnumun bir kanadı daha yatık diğeri daha kalkık.napacağımı bilemiyorum 4 gündür evde dört dönüyorum yüzüm hala şiş ve mor:(:(bütün hayallerim yıkıldı keşke yaptırmasaydım..bunu kendime yapmamalıydım:(:(:(

merhaba bende estetik olmuştum doktor 1 senede düzelir dedi şişlikler ancak inermiş ama zamanla daha kötü oldu şimdi ikinci ameliyatımı hazırlanıyorlareyvahedigeldismile

nasil alci yapmiyor yaa yapiyor tabii ki ama her burna yapmiyor tabii ki boshayallersmile
bende alci vardi mesela ama benden bir gun sonra ameliyat olan jupitoo'da alci degil daha degisik bisy vardi canim

bende alçı yapmıcağı için ağustosa alabilirmisiniz beni dedim daha rahat ederim die gösterdi bilgisayardan çokkk ince bi bant vardı burnun üstünde hatta çığlık atcaktım sevinçten alçı yok mu süper dedim yok alçı yapmıcam dedii cnm . nie kişiye göre değişio acaba bunuda bi sorıım gttiğimde hangisi daha iise onu yapsınn tabi

merhaba bende estetik olmuştum doktor 1 senede düzelir dedi şişlikler ancak inermiş ama zamanla daha kötü oldu şimdi ikinci ameliyatımı hazırlanıyorlareyvahedigeldismile

:S:S zamanla dahamı kötü oldu neler oldu peki?varmı fotoğrafların görebileceğimiz?çok geçmiş olsun canım ya ben 2. ameliyatı göze alabilicek durumda değilim şuan..bu işkenceyi bir kere daha kaldıramam sanırım:( bazılarımız hiç ciddiye alınmıyacak detayları problem ediyoruz,açıkcası ben fazla mükemmelliyetçi değilim ama bariz kusurlar olmasınıda istemem.çok rahatsız edici şikayetlerin yoksa bence bir kez daha dokundurma burnuna.

al iste benden biri daha kaydirigubbakcemile3 :1:
canim burun deliklerinden biri digerinden daha buyuk duruyor ilk zamanlar cunku doktorlar ameliyat sirasindan bir burun deliginden calisiyorlarmis anladin miyerimseniben
daha uzulmek, kendini yipratmak icin cok erken gercekten...
henuz morluklarin gecmemisken burun deliklerine kafayi takmak niye canim?
ben de bantlarmin ciktigi ilk gunlerde senin gibi bunalima girmistim ama 1 hafta sonra hemen moralim duzelmisti cunku sislikler ilk ayda buyuk oranda iniyor.

ayrica benim sis olan burun deligimin ustu de ayni senin dedigin gibi duruyordu ama gecti gitti :delphin:

:)gülümsememe sebep oldun çok teşekkür ederim..inan bu dönemlerde fazlasıyla desteğe ihtiyacımız var.sizin gibi güzel insanlarla bu günleri paylaşmak çok rahatlatıyor:)umarım sizin gibi pozitif insanlar olur herdaim çevrenizde..

bende alçı yapmıcağı için ağustosa alabilirmisiniz beni dedim daha rahat ederim die gösterdi bilgisayardan çokkk ince bi bant vardı burnun üstünde hatta çığlık atcaktım sevinçten alçı yok mu süper dedim yok alçı yapmıcam dedii cnm . nie kişiye göre değişio acaba bunuda bi sorıım gttiğimde hangisi daha iise onu yapsınn tabi

kafam karisti simdi :1ninca:
alciyi sen mi istemedin yoksa doktor sana yapmicam mi dedi bilmiyorum canim ama belki de ameliyatin zor gecmeyecekse yapmayacaktir.
bana septorinoplasti yapti yani hem icten hem distan duzeltti.
kolay bir ameliyat degildi yani kafamçokkarıştı
hem alci olmus olmamis cok bir sey farketmez bence cunku haftalarca durmuyor.
ilk 3-4 gun zaten hep uyuyacaksin gozun alci, bant falan gormeyecek ki...
7 gun de falan alci cikariliyor zaten tatlim
alciyi, banti falan kafana takmana onlar onemsiz ayrintilar bence :hulya:
o gunlerde naz yapmanin keyfini cikar, etrafinda insanlar dort donecek sempatiksalakcinni :lepi: :teytey:

:)gülümsememe sebep oldun çok teşekkür ederim..inan bu dönemlerde fazlasıyla desteğe ihtiyacımız var.sizin gibi güzel insanlarla bu günleri paylaşmak çok rahatlatıyor:)umarım sizin gibi pozitif insanlar olur herdaim çevrenizde..

eger icini rahatlatip seni sevindirebildiysem inan cok mutlu olurum :utangac:
hic kafana takma simdilik o sislikleri falan bak ayni seyleri bende yasadim diyorum
insallah yavas yavas hepsi gececek.
bende hala sislikler falan var bakalim onlar ne zaman inecek ben de bekliyorum canim olumunekankayizsmile

cnm 4 gün cok yeni daha
ilk günler burnunun egri durmasi deliklerin farkli olmasi gayet normal
zaman gectikce burnun oturucak ve düzelicek sorunlaropuyorumnanaktan
forumda birsürü arkadas bicogu hatta hepsi ayni seyleri yasadi
bu arada gecmis olsun =) güle güle kullan burnusunu

cnm 4 gün cok yeni daha
ilk günler burnunun egri durmasi deliklerin farkli olmasi gayet normal
zaman gectikce burnun oturucak ve düzelicek sorunlaropuyorumnanaktan
forumda birsürü arkadas bicogu hatta hepsi ayni seyleri yasadi
bu arada gecmis olsun =) güle güle kullan burnusunu

teşekkür ettim canım 10.günüm diye başlık açtım ve foto koydum bakabilirsin.güzel tesellilerin içinde çok sağol:):)

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/381137-histerik-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X