AMELIYATSIZ gozkapagi estetigi (plexr)

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Kizlar instagramda gezerken rastgeldi ve arastirmaya basladim. Ameliyat vs olmadan bicak altina yatmadan gozkapagi dusuklugunu duzeltiyorlar bir suru videosu falan var ben uzun suredir Adanaya gelmesini bekliyordum sonunda gelmis. En kisa zamanda gorusmeye gidicem insallah. Asimetri dikis gibi problemler olmadan hallediliyo. Buraya bir kac foto koyucam yaptiranlar lutfen yazabilir mi tecrubeli birilerine ihtiyacim var.

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-31-21-27-38.webp
    Screenshot_2015-10-31-21-27-38.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 2.100
Yaptiran var mi

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-31-21-27-25.webp
    Screenshot_2015-10-31-21-27-25.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 1.253
Kizlar instagramda gezerken rastgeldi ve arastirmaya basladim. Ameliyat vs olmadan bicak altina yatmadan gozkapagi dusuklugunu duzeltiyorlar bir suru videosu falan var ben uzun suredir Adanaya gelmesini bekliyordum sonunda gelmis. En kisa zamanda gorusmeye gidicem insallah. Asimetri dikis gibi problemler olmadan hallediliyo. Buraya bir kac foto koyucam yaptiranlar lutfen yazabilir mi tecrubeli birilerine ihtiyacim var.
yaptırdınız mı acaba ??

Kizlar ben bunu yazin yaptiricam. Plexr.com dan bakin referanslar yerine. Adanaya da gelmis. İnstagramdan arastirdim bende baya yaptiran var ameliyat olmadan gozkapagini duzeltebiliyolar dehset bisey yaa

Kizlar ben bunu yazin yaptiricam. Plexr.com dan bakin referanslar yerine. Adanaya da gelmis. İnstagramdan arastirdim bende baya yaptiran var ameliyat olmadan gozkapagini duzeltebiliyolar dehset bisey yaa
Ben de gorustum bir kac yer ile sonuclari gosteriyorlar cok agir olmayan vakaalarda cok iyi sonuclar gibi geldi bana ameliyat olan biri olarak tek derdim odemi

daha simdi bir kişi buldum sitede olan oda memnun kalmamış benim ysşım genç olduğu için ameliyatsız çözümler arıyorum fazlalığı plexrla aldırıp botoksla kaş kaldırma gibi bi plNIM VAR AMA BİLMİYORUM TABİ MANTIKLIMI:S

Merhaba ,
cuma günü plexr ameliyatı oldum ,cumartesi akşamı şişliğe rağmen konsere gittim ,şu anda sadece kabuklar var ,hiç kimse farketmedi:)))))))))
tek seansta bile çok memnun kaldım .
işlem öncesi burda ki yorumları okumuştum ,iyi ki dr güvenmişim ,işlem sonrası ile burda ki olumsuz yorumların ilgisi yok .herkese tavsiye ederim .

Merhaba ,
cuma günü plexr ameliyatı oldum ,cumartesi akşamı şişliğe rağmen konsere gittim ,şu anda sadece kabuklar var ,hiç kimse farketmedi:)))))))))
tek seansta bile çok memnun kaldım .
işlem öncesi burda ki yorumları okumuştum ,iyi ki dr güvenmişim ,işlem sonrası ile burda ki olumsuz yorumların ilgisi yok .herkese tavsiye ederim .
sonunda güzel bi yorum yapan oldu cok sükürrrr sağolunnn

bende çok istiyorum ama bankacıyım çok göz önündeyim yaptırdıktan sonraki sişlikten kırkuma yaptıramıyorum acaba cumadan iş çıksı yaptırsam pazartesiye nası olurum diye düşünüyorum ama kişiden kişiye değişit tabi:s

selam ,
cuma günü saat 16 da yaptırdım ,pazar öğleden sonra şişlik indi ,kabuklanma başladı ,pazartesi müşteri ziyaretine gittim ,kabuklanmadan dolayı ,üst göz kapağına kapatıcı sürdüm ,farkedilmedi .doktorum işlem öncesi ödem az olsun diye bir iğne yaptı ,işlemden sonra enla-c ve allerset içiyorum 5 gün boyunca .ama sizin dediğiniz de doğru kişiye göre değişir :))))))))))
fazla pimpirik değilimdir onunda etkisi olduğunu düşünüyorum .
sevgiler

sağolunn ne kadar samimi cevapladınız nereye yaptırdınız bu arada benim sabahları uyandığımda gözkapağım çok bollaşıyor rahatsız edior haliyle gönlümce bi far eye liner süremiyorum ayy içime su serptiniz gidip hemen yaptırasım geldi :hamarat:bu arada nereye yaptırdınız

selam ,
cuma günü saat 16 da yaptırdım ,pazar öğleden sonra şişlik indi ,kabuklanma başladı ,pazartesi müşteri ziyaretine gittim ,kabuklanmadan dolayı ,üst göz kapağına kapatıcı sürdüm ,farkedilmedi .doktorum işlem öncesi ödem az olsun diye bir iğne yaptı ,işlemden sonra enla-c ve allerset içiyorum 5 gün boyunca .ama sizin dediğiniz de doğru kişiye göre değişir :))))))))))
fazla pimpirik değilimdir onunda etkisi olduğunu düşünüyorum .
sevgiler

prof.dr .bülent taştan ,
daha önce de söyledim dr güvenmek ve inanmak çok önemli ,yüzümde ki güneş lekesi için de istedim .ağır hasar bırakır yüze yapamam dedi .

prof.dr .bülent taştan ,
daha önce de söyledim dr güvenmek ve inanmak çok önemli ,yüzümde ki güneş lekesi için de istedim .ağır hasar bırakır yüze yapamam dedi .
bu arada ne kadar verdiniz heryer farklı farklı rakam söylüyor 2.500 diyenide duydum 700 tl yide garip geldi arada cok fark var

bu arada ne kadar verdiniz heryer farklı farklı rakam söylüyor 2.500 diyenide duydum 700 tl yide garip geldi arada cok fark var
merhaba ,
ben ,fiyat konusunu paylaşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum ,bu her türlü alışveriş için uyguladığım bir kural (kendime göre ) .
anlayışınız için teşekkür ederim

Ben 1.5 ay önce yaptırdım. İlk gün gerçekten göz kapağı kalkıyor. Ama şu an değişiklik yok. Bende çok sorun yoktu. İkinci seans pek düşünmüyorum. Memnun kalmadım.

Ben 1.5 ay önce yaptırdım. İlk gün gerçekten göz kapağı kalkıyor. Ama şu an değişiklik yok. Bende çok sorun yoktu. İkinci seans pek düşünmüyorum. Memnun kalmadım.
Çünkü paragöz doktorlar gerçeği saklıyor. Annemin de 3 hafta sürdü. Zehir zıkkım olsun.

Back
X