Ameliyatsız yüz germe (ulthera) işlemi, yaptıran varmı???

aycacik

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
1
0
16
İstanbul
Merhaba,
ulthera diye bir işlem varmış, ameliyatsız yüz germe.. yaptıran varmı acaba, yardımlarınız rica olunur....

Merhaba

Ben gelecek hafta Dr Coşkun Şanverdi'nin kliniğinde yaptıracağım. Yaptırdıktan sonra söylerim :) aklına takılan birşey varsa sor bildiğim kadarıyla cevaplayım. Ben uzun zamandır araştırıyorum. Zaten çok fazla yapan da yok. Uzman birkaç tane doktor var zaten.

Merhaba,
ulthera diye bir işlem varmış, ameliyatsız yüz germe.. yaptıran varmı acaba, yardımlarınız rica olunur....

Ultherapy yaptırdınızmı.Yüzünüzde hangi bölgeleri yaptırdınız ve ne kadar ödediniz?

kırmızıpapatyam, yaptırdın mı rinoest de? tecrubelerini paylaşırmısın?
ben de yaptırmak istiyorum, botox dan daha mantıklı ve gelecege daha iyi bir yatırımmıs gibi geldi. ingilizce forumlardan bazılarında insanlar bayagı agrışı oldugundan bahsettiler, cok agrı oluyor mu yaptıranlar dan geri bildirim alabilirsek harika olur.

beni su an tek dusunduren ucreti , rinoestde coskun bey icin burun ameliyatlarında indirim yapabildigini okumustum , acaba ulthera icin nasıl. ?

herkese iyi yıllar dilerim .

Merhaba. Ben yaptırdığım için size cevap verebilirim.Coşkun Bey bana bunun kalıcı bir yöntem olduğunu söyledi.cerrahi işlem uygulamadan ameliyat etkisi görebileceğimi belirtti.etkisi üç dört ayda oturuyormuş.ben iki ay olmasına rağmen çok memnunum.yer yer acı hissi oluyo tabi ama dayanılmayacak bi ağrısı yok.lazer hissi gibi.bir iz kızarıklık olmadı.tüm yüz 6 bin tl'ymiş.çene altı boyun gıdı 2 bin tl verdim ben.ama bence değer.ameliyat çok daha maliyetli ve zor.bu yöntem en az ameliyat kadar etkili.ben verdiği fiyat için tekrar konuşmadım.o yüzden kolaylık yapar mı bilmiyorum ama taksit oluyor, onu biliyorum.anneme de yaptı geçen hafta

merhaba bende geçen ay dr.Teoman Dal'ın muayehanesinde yaptırdım gayet ilgili ve konu hakkında çok fazla detay verdi ilk önce ön görüşme yapıyor zaten ücretsiz daha sonra gün alıp yaptırdım çok az bir ağrı çektim ve 4-5 ayda yavaş yavaş etkisini göstereceğini söyledi ayrıca çok ilgili ve profesyonel bir doktor çok memnun kaldım :) fiyatta da nakit verdiğim için indirim yaptı normalde 3.000 USD yapıldığını söyledi tüm yüz boyun dahil ama bölge bölge de yaptıranlar var fiyatları da değişiyor

üstelik üç ayrı doktor,,ikisi medikal,,biri cerrah,,ve 3000 tl tüm yüz ve çene altı,,ben dün yaptırdım,,çok başarılı...

Merhaba,ben de yeni üye oldum.ultheradan memnunmusunuz,doktordan memnun kaldınız mı, etkisi ne kadar sürecek, bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba,ben de yeni üye oldum.ultheradan memnunmusunuz,doktordan memnun kaldınız mı, etkisi ne kadar sürecek, bilgilendirirseniz sevinirim.
Bu konuda ultraskin fokuslu ultrason ulttherapi v shape saten yuzgerme ile ilgili acilmis konular var bakabilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…