Ameliyattan aylar sonra burun küçülürmü?

birharitaci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
73
7
1
Ameliyat olduktan sonra geçen sürede burna göz alışması sebebiyle farkına varılmıyor bu süreçte sizin burunlarınız ne oranda küçüldü 1 aylık hali ve 6 aylık hali arasında burun küçülüyormu?

4.aydayım tabi küçülüyor alcidan cikinca bildigin kutuk gibi bişeydi odemler gittikce bende küçülme oldu :) birde şöyle bisi yaptim ben ameliyattan itibaren her gun fotoğrafımı cektim simdi kendim kıyasliyorum bir ay oncesi iki ay öncesi nasil diye bakıyorum bariz bir narinleşme var

Alçıdan çıkınca doktorum göstermedi bantladıktan sonra gördüm Bantlı hali daha zarifti 23. gün şimdi ödemler var inşallah sizin dediğiniz gibi zarifleşir

Hic uzulme 23 gunumle 4.ayim arasında benim suan ucurum fark var sizinde oyle olacak odemler indikce. Suan benim kemiğim elime geliyor incecik ama ucu hala top gibi ucundaki odem duruyor ama sirt kismim kendini buldu gibi bakalim 6 7 aya iyice toparlanır diye düşünüyorum merak etmeyin kibarlasicak zamanla :)

İnşallah o değişime zarifliğe bende şahit olurum

Ben de yaklaşik üç ay önce ameliyat oldum.
İlk zamanlara göre elbette zariflesti burnum
Fakat uc kısim halen çok şiş

ben ameliyat olalı 1 sene oldu ama hala oturmadı. 2 seneye ancak oturuyormuş. yani çok küçülmese de oturur en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…