Ameliyattan korkuyorum:(

sczn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
315
8
46
İstanbul
Pazartesi günü trioidlerimden ameliyat olucam. Nodül var biyopside türü belirlenemdi foliküler miş alınması gerekiyormuş alınacak. 1 saat ameliyat sürecek sıkıntılı bir ameliyat değil gibi tabi herşey yolund giderse.....

Ben uyuyup uyanamamktan korkuyorum ölümden korkuyorum niye en çok 3,5 yaşındaki kızım için bensiz ne yapar diye. Bana bişey olursa ne yapar benim boşluğum nasıl doldurur. Kimseye bişey diyemiyorum ağlasam rahatlıcam ağlayamıyorum. Evham yapma diyorum kendime.

Benim için en çokta 3,5 yaşındaki kızım için dua edermisiniz. Annesiz kalmasın. Hepinize sevgiler.

Çok çok geçmişler olsun, Allah şifa versin..
İyi düşün iyi olsun canım..
Dua edicem, senin için ve kızın için.

Son düzenleme:
bana destek olacak kimse yok mu
ameliyata girmeden bunları hissetmem nor mal mi?
ameliyat olan arkadaşlar sizden cevap bekliyorum:43::43::43:

öncelikle geçmiş olsun.böyle endişeler hissetmen normal yani ameliyet neticede.ben de sezaryenle doğum yaptım.o da ameliyet sonuçta ve bu tarz şeyler aklıma geliyordu bebeğimi görmeden ölürsem ya olumsuz bişey olursa diye düşünceler kafama üşüşmeye başlayınca kendimi telkin ediyordum hemen.hatta doktorumla bile paylaştım endişelerimi.o da bana merak etme her türlü olumsuzluğa karşı alınacak önlemlerimiz var izin vermeyiz felan diye konuşunca rahatladım biraz.yani gerçekten öyle.iyi düşün iyi olsun herşey,bol bol dua bi bakmışsın herşey olmuş bitmiş.Allah şifa versin ve yardımcın olsun...

bana destek olacak kimse yok mu
ameliyata girmeden bunları hissetmem nor mal mi?
ameliyat olan arkadaşlar sizden cevap bekliyorum:43::43::43:

geçmiş olsun üzülme ALLAHIN izninle hiçbirşey olmayacak ona inan.düşünmen normal herkezin aklına gelir ama elinden geldikce aklına öyle şeyler getirmemeye çalış.normal uyku gibi uyuyacaksın bir gözünü açacaksın bitmiş.biraz hafif ağrın olur ağrı kesicilerle rahatlarsın.

Geçmiş olsun, Allah şifa versin kötü düşünme lütfen, Allahın izniyle yattığından daha iyi kalkacaksın o masadan, dualarım seninle.

Merhaba..öncelikle geçmiş olsun diyorum.içinizi rahatlatmak için söyleyeyim ben aynı ameliyatı oldum.çok zor bir ameliyat değil ama çok kolayda değil:((ameliyat sırasında troidlerinizin tamamını alırlarsa ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalabilirsiniz.benim durumum öyle ama insan alışıyor ilaç kullanmaya.birde doktorunuza rica edin ameliyat sırasında boynunuzu desteklesinler.benim boynumu desteklemedikleri için boyun fıtığı oldum:((ameliyattan uyanırken hissettiğim tek ağrı boyun ağrısıydı.bir kaç hafta ses kısıklığı oluşabilir hiç endişelenmeyin geçiyor.Allah yardımcınız olsun ama emin olun ameliyatı olduktan sonra çok rahatlayacaksınız.ben acayip sinirli ve agresiftim ameliyattan önce.nodüllerden kurtulunca sinir minir kalmadı:))tekrar geçmiş olsun

tatlım evham yapmışsın sen
hiç öyle kötü şeyler getirme aklına! inşallah en kolay şekilde atlatırsın
bende de hipotiroidi var ömür boyu ilaç..
allaha emanet ol içini ferah tut canım

Canım benim kız kardeşim lise 2 ye giderken aniden apanadisit oldu ve birden ameliyat dediler bir gün sonra erkek kardeşim ki o da 22 yaşındaydı kıl dönmesinden ameliyat oldu.İkisinin de bünyesi zayıftı normalde.Hele kızkardeşim çok panik yel değse hastalanan sağı solu ağrıyan bi tiptir.Onlar olduysa sen de olursun.Yan komsumuzun 4-5 yaşlarında oğlu boğazından ameliyat oldu yani düşün.Kardeşlerimin söylediğine göre ameliyattan önce zaten bayıltıyorlar.ameliyatta da hiç bir şey hissetmemişler.sadece ilk çıktıktan sonra uyanınca ağrı sızı oluyor biraz.Şöyle düşün küçücük çocuklar ne ağır ameliyatlar oluyorlar.Bu arada bak aklıma geldi bi tanıdığım da guatrdan oldu ameliyat zor mu dediğimde hiç bir şey hissetmedim ki anlamadım bile uyudum uyandım o kadar demişti.Seni anlıyorum düşüncesi pek hoş değil ama dediğim gibi ilk bi kaç gün olur agrı sızı.

Allah razı olsun arkadaşlar beni çok rahatlattınız. Inş dönüşte tekrar size yazarım. Dualarınızı bekliyorum.

Pazartesi günü trioidlerimden ameliyat olucam. Nodül var biyopside türü belirlenemdi foliküler miş alınması gerekiyormuş alınacak. 1 saat ameliyat sürecek sıkıntılı bir ameliyat değil gibi tabi herşey yolund giderse.....

Ben uyuyup uyanamamktan korkuyorum ölümden korkuyorum niye en çok 3,5 yaşındaki kızım için bensiz ne yapar diye. Bana bişey olursa ne yapar benim boşluğum nasıl doldurur. Kimseye bişey diyemiyorum ağlasam rahatlıcam ağlayamıyorum. Evham yapma diyorum kendime.

Benim için en çokta 3,5 yaşındaki kızım için dua edermisiniz. Annesiz kalmasın. Hepinize sevgiler.

RABBİM ŞİFA VERSİN. aLLAHIN İZNİYLE UYANIRSIN MERAK ETME

Back
X