Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 1 hafta bittikten sonra burnumu kulak çubuklarıyla temizliyordum ve tıkalı olması çok normal.Tıkanıklık rahat 1 ay sürüyor. zaman zaman açılıyor sonra yine tıkanıyor. ama kulak çubuklarıyla temizlerken dikkat etmek lazım.Onlar steril şeyler olmadığı için burnunu enfekte edebilirsin.Ben etmiştim de:)Sonra eczaneden baticon aldım.Kulak çubuğuna damlatıp o şekilde temizliyorum artık.
kizlar bugun ameliyatimin 4.gunu bende okyanus suyu sıkıyorum burun deliklerime sonra kulak cubuguyla masaj yapar gibi kuru kanlari temizliyorum. sadece burun kanatlarina ve uç kısıma yapiyorum sonra bepanthen suruyorum. Dogru mu yapiyorum bilmiyorum
Kızlar benim de 7. günüm. Alçımın çıkmasına biraz daha var. Fakat tamponlar yok ve burnumun içi pıhtı ve mukoza doluyor. Pansuman yaparken içine bir şeyler sürüyorsunuz ve doğal olarak burun yolunu açıyorsunuz. Sürekli bir şeyler akıyor ve rahatsız edici bir durum. Ben nefesimi hızla dışarı vererek destek oluyorum. Artık bunun adı ne kadar sümkürmek olur bilmiyorum ama, zaten alçım olduğu için burnumu tutup sıkamam. Sümkürürken herhangi bir acı da hissetmediğim için zarar vermiyorumdur herhalde diye düşündüm.