• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyattan sonra burnun soyulması

puccacik

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
200
3
296
İstanbul
Kızlar,

Ben ameliyat olalı 1 ay oluyor. Yüzümde böyle vazelin gibi parlak bir şey vardı ameliyattan çıktıktan sonra. Tüm yüzüm ve alçı çıktıktan sonra da burnum derin bir şekilde soyuldu. Şimdi garip olan burnum hala hafiften parlıyor ve hala da soyuluyor, kızarıyor, bir garip...Çok da yıkayamıyorum tabii...

Benim gibi bir şey yaşayan var mı aranızda?:utangac:

Kızlar,

Ben ameliyat olalı 1 ay oluyor. Yüzümde böyle vazelin gibi parlak bir şey vardı ameliyattan çıktıktan sonra. Tüm yüzüm ve alçı çıktıktan sonra da burnum derin bir şekilde soyuldu. Şimdi garip olan burnum hala hafiften parlıyor ve hala da soyuluyor, kızarıyor, bir garip...Çok da yıkayamıyorum tabii...

Benim gibi bir şey yaşayan var mı aranızda?:utangac:

canim benim oncelikle cok cok gecmis olsun... diyorum ve söze daliyorum:)) benimkisi 3 ayi gecdi ama halende soyulma gibi seyler oluyor ama normal cunki cilkt kendini yeniliyor herzaman...mesela banyodan cikdikdan sonra bembeyaz bi tabaka oluyo mendille dikkatlice siliyorum..:kedi:

çok geçmiş olsun canım... benimde 1 ayı geçti ilk zamanlar elimle tutup soyuyodum ama şimdi acelyamın dediği gibi banyodan banyoya beyaz bişi oluyoo normal şeylermiş kolay değil içerde kazı çalışması gibi bişi oldu kaydirigubbakcemile3 cilt kendisini yeniliyo sağlıklı günler dilerim:) haa bişi daha ben cildim için rosense gül suyu var %100 doğal onun temizleme köpüğü ve gülsuyu kolonyasını aldım etkisini çok görüyoum tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2

cnm normalll benim 1 seneyi geçti burun ucumda azda olsa soyulmalar devam ediyor..ilk aylarrr çok soyulur valla kalıp şeklinde eline gelir norml yani:)

cnm normalll benim 1 seneyi geçti burun ucumda azda olsa soyulmalar devam ediyor..ilk aylarrr çok soyulur valla kalıp şeklinde eline gelir norml yani:)

Yapma ya, demek o kadar uzun sürüyor...Neyse o sürdükleri yüzümüze, cildim kendine gelemiyor ya...Hele burnum; mahvoldu zavallı=(

Bir de parlıyor yaa...Ne sinir..

Yapma ya, demek o kadar uzun sürüyor...Neyse o sürdükleri yüzümüze, cildim kendine gelemiyor ya...Hele burnum; mahvoldu zavallı=(

Bir de parlıyor yaa...Ne sinir..

gecer cnm öyle kalıp şeklinde soyulma ilk 6 aya kdr sürerdeee..sonrasında ufak defek soyuluyo:)

2 gün sonra 1.ayımı dolduracağım soyulmalarım durdu ama banyodan sonra bende de beyaz yağlı bir tabaka kalıyor sanırım burnumuzu iyice yıkayamadığımız için oluyor

bende de soyulma olmuştu hala da ara ara devam ediyo.ben memnundum ama soyulmasından burun üstündeki gözeneklerimden kurtuldum böylece :)

bayağı derin soyuluyodu çünkü benim işime geldi valla :)

bendede aynı şikayetler var birde siyah noktalarım kocaman olmuşlar :(sıkamıyorumda

Merhaba, benimde 5 ayım dolmak üzere özellikle makyaj yapınca pul pul burnumun üstünde toplanıyor hala bunu giderebilen var mı aranızda

Back
X