Ameliyattan sonra garip bir koku hissi

megi21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
86
0
96
Kocaeli
Piskolojik mi bilmiyorum. ameliyattan sonra garip bir koku hissi var burnumda. böyle bir şey yaşayan var mı.

Evet bende yaşıyorum aynısını alçılı henüz burnum pıs kan kokusu gelıyor

Piskolojik mi bilmiyorum. ameliyattan sonra garip bir koku hissi var burnumda. böyle bir şey yaşayan var mı.

Bende de oluyordu. Etleri lazerle yakılmıştı benim. Bir süre geniz etleri bir şeyler atmaya devam ediyor ve o atılanların kokusu o. Ama şu anda yok. 2.5 ay oldu benimde.

burun akıntısı ile kan kokusu karışımı kokusu almıştım ben.... iğrenç bir şeydi...:47:insanın midesini bulandıran bir kokuydu:25:

tamponlar çıkınca rahat ettim, geçti...:ssz:

burun akıntısı ile kan kokusu karışımı kokusu almıştım ben.... iğrenç bir şeydi...:47:insanın midesini bulandıran bir kokuydu:25:

tamponlar çıkınca rahat ettim, geçti...:ssz:

Tampon cikali çok oldu. 21.günüm suan. Biraz azaldi ama hala duyuyorum bu kokuyu. Yukarda bahsedildiği gibi lazer olabilir doktora sorcam 1ay kontrolünde

Bende de oluyordu. Etleri lazerle yakılmıştı benim. Bir süre geniz etleri bir şeyler atmaya devam ediyor ve o atılanların kokusu o. Ama şu anda yok. 2.5 ay oldu benimde.

bendede bir koku var ve 25 gün oldu ameliyat olali. Birde hala koku alamiyorum normalmi? Kolayca bozuk bir koku var herseyde:(

5 ayı tamamladım şu an her şey normale döndü. Bende balık hapının kokusu geliyordu hep. Ama sonradan geçti. Her şeyin kokusunu alabiliyorum şu an. İlk zamanlarda koku kaybı da olabilir. Normal diye düşünüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5 ayı tamamladım şu an her şey normale döndü. Bende balık hapının kokusu geliyordu hep. Ama sonradan geçti. Her şeyin kokusunu alabiliyorum şu an. İlk zamanlarda koku kaybı da olabilir. Normal diye düşünüyorum.

kaç ay tam anlamıyla koku alamadin? :( ben bayağı kafaya taktımda korkuyorum eskiye dönmucek diye. Benim 1ay olcak nerdeyse. Şampuan ve parfümler hep aynı koku kokuyor temizlik deterjanı gibi. Ve cok hafif aliyorum bayagi burnuma yaklastirmam lazim:( Burnunda datuhaf bir koku ara ara

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kaç ay tam anlamıyla koku alamadin? :( ben bayağı kafaya taktımda korkuyorum eskiye dönmucek diye. Benim 1ay olcak nerdeyse. Şampuan ve parfümler hep aynı koku kokuyor temizlik deterjanı gibi. Ve cok hafif aliyorum bayagi burnuma yaklastirmam lazim:( Burnunda da tuhaf bir koku ara ara.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

kaç ay tam anlamıyla koku alamadin? :( ben bayağı kafaya taktımda korkuyorum eskiye dönmucek diye. Benim 1ay olcak nerdeyse. Şampuan ve parfümler hep aynı koku kokuyor temizlik deterjanı gibi. Ve cok hafif aliyorum bayagi burnuma yaklastirmam lazim:( Burnumda da tuhaf bir koku ara ara.

Back
X