Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Piskolojik mi bilmiyorum. ameliyattan sonra garip bir koku hissi var burnumda. böyle bir şey yaşayan var mı.
Canım burun içindeki etleri lazerle yaktılarsa bisüre o kokuyu alman normal için ferah olsun![]()
Piskolojik mi bilmiyorum. ameliyattan sonra garip bir koku hissi var burnumda. böyle bir şey yaşayan var mı.
burun akıntısı ile kan kokusu karışımı kokusu almıştım ben.... iğrenç bir şeydi...insanın midesini bulandıran bir kokuydu
tamponlar çıkınca rahat ettim, geçti...![]()
Tampon cikali çok oldu. 21.günüm suan. Biraz azaldi ama hala duyuyorum bu kokuyu. Yukarda bahsedildiği gibi lazer olabilir doktora sorcam 1ay kontrolünde
Bende de oluyordu. Etleri lazerle yakılmıştı benim. Bir süre geniz etleri bir şeyler atmaya devam ediyor ve o atılanların kokusu o. Ama şu anda yok. 2.5 ay oldu benimde.
5 ayı tamamladım şu an her şey normale döndü. Bende balık hapının kokusu geliyordu hep. Ama sonradan geçti. Her şeyin kokusunu alabiliyorum şu an. İlk zamanlarda koku kaybı da olabilir. Normal diye düşünüyorum.
kaç ay tam anlamıyla koku alamadin?ben bayağı kafaya taktımda korkuyorum eskiye dönmucek diye. Benim 1ay olcak nerdeyse. Şampuan ve parfümler hep aynı koku kokuyor temizlik deterjanı gibi. Ve cok hafif aliyorum bayagi burnuma yaklastirmam lazim
Burnunda datuhaf bir koku ara ara
5 ayı tamamladım şu an her şey normale döndü. Bende balık hapının kokusu geliyordu hep. Ama sonradan geçti. Her şeyin kokusunu alabiliyorum şu an. İlk zamanlarda koku kaybı da olabilir. Normal diye düşünüyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi