Ameliyat'tan sonra, kalın derili burun için derma pen tedavisi uygulayan varmı?

LaTaahzen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
685
308
53
Merhabalar,

Ben 1 sene önce revizyon burun ameliyatı oldum ve kalın deriliyim.
Doktor hala ödem var burnunda dedi.
Birde duyduğuma göre, derma pen tedavisi cildi sıkılaştırıp inceltiyormuş.
Ameliyat sonrası kalın derili burun için tavsiye ediyorlar.
Kalın derili burun için ameliyat sonrası, bu tedaviyi sadece burunda deneyen varmı?

Merhaba, benim de kalın derili burnum var. İlk ameliyatımdan memnun kalmadım. Revizyon düşünüyorum. Doktorunuz kimdi acaba?

Merhaba,
Ilk doktorum izmirdeydi, 2014'te oldugum için ismini pek hatirlamiyorum ama isminin yada soyisminin içinde kay kelimesi vardi, mesela Berkay gibi, bundan eminim.
Ikinci ameliyatimi 2022'de oldum.
Doktorum Oğuzhan Oğuz du Istanbul'da.
Bu ikisinide eğer kalın deriliyseniz asla tavsiye etmem

Son düzenleme:
Iranda bir doktor buldum.
Oraya gitmeyi dusunmuyorum ama kalın derili büyük burunlari küçültüyor, bebek burnu gibi yapıyor, tam begendigim burunlardan, ama benim anlamadigim kalin derili burun küçülmüyor, nasil yapiyorlar bilmiyorum.
Birde aslinda küçülüyor ama saatler aldığı için uğraṣmak istemiyorlar diyede duydum bilmiyorum.

Iranda bir doktor buldum.
Oraya gitmeyi dusunmuyorum ama kalın derili büyük burunlari küçültüyor, bebek burnu gibi yapıyor, tam begendigim burunlardan, ama benim anlamadigim kalin derili burun küçülmüyor, nasil yapiyorlar bilmiyorum.
Birde aslinda küçülüyor ama saatler aldığı için uğraṣmak istemiyorlar diyede duydum bilmiyorum.
Benim burnumda orta derece de kalin deriliydi, asiri kisa kalkik ve kavisli oldu. Baya da kuculdu, buyuk bir burnum vardi. Yapisi cok bozuldu ve sonuctan memnun degilim. Cok yapay geliyor seneye revizyon olacagim bu yuzden. Bence tekrar dusunun

Merhaba,
Ilk doktorum izmirdeydi, 2014'te oldugum için ismini pek hatirlamiyorum ama isminin yada soyisminin içinde kay kelimesi vardi, mesela Berkay gibi, bundan eminim.
Ikinci ameliyatimi 2022'de oldum.
Doktorum Oğuzhan Oğuz du Istanbul'da.
Bu ikisinide eğer kalın deriliyseniz asla tavsiye etmem
Oguzhan oguzdan neden memnun kalmadiniz? Ben de ayni doktoru takibe almistim revizyon icin. Burnumun ucunu dusurmek istiyorum

Orta kalinliktaki burunlari demekki küçültebiliyorlar.
Benim burnum çok kalın derili.
Sizin burnunuzda eminim size kötü geliyordur, belki ben gorsem begenirim sizin burnunuzu.
Ben sonuç olarak ne istedigimi biliyorum, beceripde yapabilseler cok mutlu olacagim.
Sadece küçülmesinide değil, ṣeklide değiṣsin istedim.
Hiç biri olmadi, yine ayni burunla baṣbașa kaldım.

Oguzhan oguzdan neden memnun kalmadiniz? Ben de ayni doktoru takibe almistim revizyon icin. Burnumun ucunu dusurmek istiyorum
Ameliyattan ciktigimda gitmisdi, hemsiresi kaldi bikaç saat benimle, o da telefonla benimle gorusdu, telefonda bana, çok güzel olacak tam istedigin gibi merak etme vs.. Allah'a sükür iyi geçti hiç bi sorun yaṣanmadı vs.. deyip bosuna umut verip beni sevindirdi.
Tabii sorunsuz geçer ameliyat, çünkü hiç bisey yapmamis, burnumda hiç bi değiṣiklik olmadı.
Burnumda istedigim hic bir degiṣiklik olmadı.
Hafif bir kavisim vardı sadece o gitti, ama o da yinede istedigim kadar gitmedi.
Kalın derilisin ödemin geç iner dedi önce.
Sonra araliklarla benim istegimle, 3 kere kortizon iğnesi yaptı burnuma.
Hiç bir iṣe yaramadigi gibi, iğneyide her seferinde aynı yerden yapdigi için, nasıl anlatayım, burun ucumda bezelye büyüklüğünde su sızıntısı görünümü oluyor bazen duṣtan çiktiktan sonra, aynı palyaço burnu gibi, çünkü o igne deliginden su sızıntısı yapıyor.
Beni tanıyan ve ameliyat oldugumu bilmeyen kisiler burnum hakkinda yorum yapmadi, ameliyatmı oldun diye, hiç bisey degismedigi icin.
Yarı fiyatınada bu sonucu alabilirdim ben baṣka doktorda.

Ameliyattan ciktigimda gitmisdi, hemsiresi kaldi bikaç saat benimle, o da telefonla benimle gorusdu, telefonda bana, çok güzel olacak tam istedigin gibi merak etme vs.. Allah'a sükür iyi geçti hiç bi sorun yaṣanmadı vs.. deyip bosuna umut verip beni sevindirdi.
Tabii sorunsuz geçer ameliyat, çünkü hiç bisey yapmamis, burnumda hiç bi değiṣiklik olmadı.
Burnumda istedigim hic bir degiṣiklik olmadı.
Hafif bir kavisim vardı sadece o gitti, ama o da yinede istedigim kadar gitmedi.
Kalın derilisin ödemin geç iner dedi önce.
Sonra araliklarla benim istegimle, 3 kere kortizon iğnesi yaptı burnuma.
Hiç bir iṣe yaramadigi gibi, iğneyide her seferinde aynı yerden yapdigi için, nasıl anlatayım, burun ucumda bezelye büyüklüğünde su sızıntısı görünümü oluyor bazen duṣtan çiktiktan sonra, aynı palyaço burnu gibi, çünkü o igne deliginden su sızıntısı yapıyor.
Beni tanıyan ve ameliyat oldugumu bilmeyen kisiler burnum hakkinda yorum yapmadi, ameliyatmı oldun diye, hiç bisey degismedigi icin.
Yarı fiyatınada bu sonucu alabilirdim ben baṣka doktorda.
Ben de cok az degisiklikten memnun kalirdim muhtemelen. Doktorlar ne istersek hep tersini yapiyorlar, neden boyle oluyor anlamiyorum. Ben cok az degisiklik istedim mesela dokunmadigi yer kalmamis. Size de tam tersi yapilmis. Artik anlayamiyorum gercekten.

Bende hiç değiṣiklik olmadı ama az değiṣiklik olacaksa niye ameliyat olayım?
Doktorlarin beceriksizligi.
Parayı almaya gelince onu hemen aliyorlar iṣte.
Haram olsun, zaten haramda.
Beceremiyorsan yapamam diyeceksin.
Ben kalın deriyi ameliyat edemeyen doktoru becereksiz görüyorum.
Bana kalin derilisin bu burunu yapamam diye ameliyat etmeyi reddeden doktorlarda olmustu ama en azindan dürüst davrandilar.
Ama sonunda yine aynı bceriksizlikte ve bu sefer dürüst davranmayan bi doktora denk geldim.
Yok imkansiz yok zor denmesi umrumda degil, kaldıki ikinci doktorum bana bunlari söylemedi, tam tersini söyledi

Back
X