Ameliyattan sonra yan yatsam bişey olur mu?

asilem44

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
790
4
296
Diğer
KIZLAR AMELİYAT OLALI BİR HAFTA OLDU.bURNUMDA HALA ALÇI VAR.BAZEN YAN YATMAK İSTİYORUM FAKAT KORKUYORUM.BİR ZARARI OLUR MU?ALÇI ÇIKTIKTAN SONRA DA BİR SÜRE SIRT ÜSTÜ MÜ YATMAK GERKİYO.DOKTORUNUZ HİÇ BÖYLE BİŞEY SÖYLEDİ Mİ?KORKUYORUM YAN YATINCA BİŞY OLACAK DİYE.SANKİ BURNUM YAMULACAK GİBİ GELİYOR.TECRÜBELİ OLANLAR BİLİRLER.YAN YATMANIN SAKINCASI VAR MI?

cnm benim inan bisüredir benimde en büyük sıkıntım bu..doktor sırtüstü uyu dedi yamulma olasılığı varmış diye .. gelgelelim ben hayatta sırtüstü uykuya dalamıyorum o yüzden ister istemez bi tarafa kıvrılıyorum yoksa kafayı yicem uykusuzluktan.. hadi diyelimki öyle sırtüstü uyudum buseferde gece bi bakıyorum bitarafa farkında olmadan dönmüşüm.nası kontrol edicem ki gece uyurken nası yattığımı..bende ameliyat olalı 20 gün oldu.kendimce başından beri 1 gece sola 1 gece sağa dönerek uyuyorum.sonum hayrola :sinifsinif:

süpersin supergill;)) ben ameliyat olalı bugün yedinci günüm doktorum bi uyarıda bulunmadı ama internette konuyu biraz araştırmıştım 45 derecelik açıyı geçmeyin diyodu, benim en büyük zorluğum sırt üstü yatamam 2-3 yastıkla tamam ama sırt üstü gerçekten çk zorlanıyorum.

süpersin supergill;)) ben ameliyat olalı bugün yedinci günüm doktorum bi uyarıda bulunmadı ama internette konuyu biraz araştırmıştım 45 derecelik açıyı geçmeyin diyodu, benim en büyük zorluğum sırt üstü yatamam 2-3 yastıkla tamam ama sırt üstü gerçekten çk zorlanıyorum.

kaydirigubbakcemile3 inşallah yamuk burunlu olup çıkmayız :Saruboceq:

Evet kızlar ya uykusuzluk Çok kÖtÜ.anlaŞılan bır sÜre bÖyle yatmak zorundayız.ne yapalım dıŞımızı sıkalımda kÖtÜ bıŞey olmasın.bu kadar Şeye katlandık.tam sona gelmıŞken bır de o sorunlarla uĞraŞmayalım.

bende kendimi tutamıyorum uyuyamıyınca sinirlenip yan yatıveriyorum alçılıykende böyle yaptım sırt üstü yatmak çin işkencesi gibi ..

ohaoldumsmile ameliyat kolayda ameliyat sonrasi edamisraninda dedigi gibi cin iskencesi gibi hakkaten haaaa

Kızlar pekı ne kadar sÜre yan yatmayacaĞız?2 ay yeterlı deĞıl mı sızce.heralde o kadar da hassas olmaz demı 2 ay sonra.

kızlarr ben 1 hafta sonraa yan yatmaya basladmm ama burnumu yastıga ve yorgana degdırmeden yanı yastıgın ucundaa =) doktora sordum bısı olmaz dedı

kızlaaar benim de 3. günüm ölüyorum bel ağrısından
ameliyat olduğum günün gecesi babam bikaç saat nöbet tuttu başımda. Tam dalacam şş yan dönüyosun düz dur diye uyardı durdu Tam bi işkence ya bugun biraz dönerek uyudum sanırım umarım olmaz yamukluk felanmafoldumben

kızlaaar benim de 3. günüm ölüyorum bel ağrısından
ameliyat olduğum günün gecesi babam bikaç saat nöbet tuttu başımda. Tam dalacam şş yan dönüyosun düz dur diye uyardı durdu Tam bi işkence ya bugun biraz dönerek uyudum sanırım umarım olmaz yamukluk felanmafoldumben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay ne güzel baban nöbet tutmus uyarmis seni bakkaydirigubbakcemile2

ay bende hep yan yattım .. napıyım uyuyamıyorum öbür türlü. şimdilik bi yamukluk çıkmadı inşallah bişey olmaz..

kızlar bugün doktorumla konuştum ve sordum yan yatmanın sakıncası var mı diye.sakıncası olmadığını söyledi ben de rahatladım.rahat rahat uyumanın sevinci sardı:))merak edenlerin bilgisi olsun benim 10 gün oldu ameliyat olalı.ama herhangi bir sakıncası yokmuş.iyi uykular herkese:))

walla alçım çıkana kadar ben yan yatmam alçı ağırlık yapıyo uyandıırıyo beni hmen doktora sorum burnun yamuk olur dedi

walla alçım çıkana kadar ben yan yatmam alçı ağırlık yapıyo uyandıırıyo beni hmen doktora sorum burnun yamuk olur dedi

canım benim alçılar bugün çıktı.ben de doktora bugün sorduğum için belki doktorum bugün itibarı ile yan yatabilirsin demek istemiştir.yine de tabiki alçı çıkmadan yan yatmak doğru olmayabilir.Benim alçı çıktığı için rahatım.yine de bir süre yan yatsamda kenarlara yastık koyup yatmayı düşünüyorum.

bir şey olmaz desede yatamam ki artık O korku yeter banakaydirigubbakcemile4
O yüzden bel ağrısına devaMM:)

Benim 5 gun sonra alcim alindi ve ameliyat oldugum ilk gun haric hep yan yattim valla cok sukur 1 ayin sonundayim ve hicbir sikinti yok yamuk niye olsun o alci neden var orda o zaman

Back
X