Ameliyattan sonra yan yatsam bişey olur mu?

benim doktorum ameliyatımın 2. gününden sonra yan yatmama izin verdi hadi o gene iyi ben sabahları kalktığımda kendimi yüzüstü yatar halde buluyorum :D

Valla bende korkuyorum,yan yatmadanda uyuyamam,dönecem illaki:)
Kendimce bi önlem aldım.Yatağımda değilde,Kanepede yatıyorum,yerim dar olsunki dönemeyim,burnuma zarar vermeyeyim:)
Şuan için bu yöntem işe yarıyo,dar yerde dönüp dönüp durmuyorum,hafif yan yatıyorum yada sırt üstü yatıyorum,zaten dar kanepede başka seçeneğimde yok,en azından böylece kendimi uykuluykende kontorl altında tutuyorum..kONTROL BENDE:)

bende önlem olarak kanepede yatıyordum ta ki kanepeden bebek gibi yuvarlanana kadar:49: bende yatağımda yatıyorum 2 yastık yükseltide doktor öyle tavsıye etti bitsede gitsek:)

arkadaslar yan yatmaktan dolayı problem yasayan var mı??? ben alcılıyım am aarad ayan yatıyorum:( tecrubeli arkadaslar fikir verebilir miii

arkadaslar yan yatmaktan dolayı problem yasayan var mı??? ben alcılıyım am aarad ayan yatıyorum:( tecrubeli arkadaslar fikir verebilir miii

ben ilk 2 ay kesinlikle yan yatmadım doktorumda yatma demişti yüksekte ve düz yattım 2 aydan sonra yan yatmaya başladım hem şekil açısından hem ödem açısından yan yatma en azından ilk ay dikkat et

ben doktorumun uyarısını dinlemeden 10.günden sonra yan yatmaya başladım. normalde hep soluma yattığım için burnumun sol tarafı daha şiş, ama zamanla inmeye başlıyor işte. doktorunuzu dinleyin.

Bu sırtüstü ve yüksek yastıkla yatma işi bana da zor geliyor. Sürekli uyanıyorum belimin ağrısından

benim doktorum ameliyatımın 2. gününden sonra yan yatmama izin verdi hadi o gene iyi ben sabahları kalktığımda kendimi yüzüstü yatar halde buluyorum :D

aynen bende uyandığımda yüzüstü buluyorum kendimi.sende bir problem oldumu yüz üstü yatmakdan dolayı?

burnum tıkandığı için ağızdan nefes aldım bu yöntem de ağız kuruluğu yarattığı için uyanıp sürekli su içtim. uyurken sırtustu yatmak için ideal bir çözüm oldu ister istemez saatte bir uyanıp su içtim yatışımı da kontrol altında tutabildim.

Back
X