- Konu Sahibi papilio_sk
-
Eki Görüntüle 714034
Ameliyattan sonraki 2. günüm
Arkadaşlar ilk günüm gayet güzel geçti hiç ağrım sızm yoktu kendi kendime nazarmı deydirdm bilmiyorm dünden beri yüzm şişmeye ve ağrılarm artmaya başladı
Bide dünden beri sürekli istifar ediyorm gece sabaha kadar canım cıktı burnuma bişi olcak die çok korkuyorm Ama çıkarmadan duramıyorm midemi çok üşütmüşüm Ameliyatttan sonra istifar eden varmı burna zararı olurmu arkadaşlar lütfen yardm edin moralm sıfır bünyemmi zayıf anlamadmyaaa((
Canım bende anestezinin etkisiyle ameliyattan çıktıktan sonra çok kustum hastanede ilk gün bunları yaşadığım için hemen ilaç verdiler serum taktıkar sürekli tuvaletim gelmeye başladı hemşireye sordum anestezinin etkisini idrarla atabilirsin dedi ilaç verdikten sonra bulantım kesilmişti ama tabii kusmanın etkisiyle burnumdan kan gelmeye başladı ama bunları hastanede yaşadığım için gerekeni yaptılar bence bi doktoruna danış sonra burnuna bi zarar gelmesin çok da sarmışlar yüzünü canım ya bende hiç böyle sargılar yoktu sadece alçı vardı hiç ağrım olmadı sadece ikinci gün şişliklerim arttı zaten genellikle ikinci gün şişlikler artıyo endişelenme hepsi geçicek benim de bir ayı geçti ameliyat olalı şuanda hiç bi sıkıntım yok iyi ki de yaptırmışım aynı acıları yine çekiceğimi bilsem yine yaptırırdım :)Eki Görüntüle 714034
Arkadaşlar ilk günüm gayet güzel geçti hiç ağrım sızm yoktu kendi kendime nazarmı deydirdm bilmiyorm dünden beri yüzm şişmeye ve ağrılarm artmaya başladı
Bide dünden beri sürekli istifar ediyorm gece sabaha kadar canım cıktı burnuma bişi olcak die çok korkuyorm Ama çıkarmadan duramıyorm midemi çok üşütmüşüm Ameliyatttan sonra istifar eden varmı burna zararı olurmu arkadaşlar lütfen yardm edin moralm sıfır bünyemmi zayıf anlamadmyaaa((
Benim yüzüm bundan da sargılıydı. göz kapaklarımın üstünde bile bant vardı şişmesin diye :)) Geçecek bütün sıkıntıların ama doktorunu aramanda fayda var canım.
Eki Görüntüle 714034
Bide dünden beri sürekli istifar ediyorm gece sabaha kadar canım cıktı burnuma bişi olcak die çok korkuyorm Ama çıkarmadan duramıyorm midemi çok üşütmüşüm Ameliyatttan sonra istifar eden varmı burna zararı olurmu arkadaşlar lütfen yardm edin moralm sıfır bünyemmi zayıf anlamadmyaaa(([/QU
Canım bende ameliyattan çıkıp kendime gelince doktor sulu bişiler içirebilirsiniz demiş,babamda bana çorba içirdi bi zaman sonra istifar ettim çok fenaanestezi doktoru geldi aradan en az 3-4 saat geçmesi gerekirdi dedi.Eğer sürekli bu durumdaysan doktorunu aramanı öneririm çünkü burun kasılıyor.Ayrıca boğazında ağrıcak üşüttüğünü sanıcaksın ameliyatına bağlı bişi bu. Burnun zaman geçtikçe o kadar çok şekil değiştiricek ki ,benim 3 ay oldu hala bekliyorum.Hemen telaşlanma :)
Canım bende anestezinin etkisiyle ameliyattan çıktıktan sonra çok kustum hastanede ilk gün bunları yaşadığım için hemen ilaç verdiler serum taktıkar sürekli tuvaletim gelmeye başladı hemşireye sordum anestezinin etkisini idrarla atabilirsin dedi ilaç verdikten sonra bulantım kesilmişti ama tabii kusmanın etkisiyle burnumdan kan gelmeye başladı ama bunları hastanede yaşadığım için gerekeni yaptılar bence bi doktoruna danış sonra burnuna bi zarar gelmesin çok da sarmışlar yüzünü canım ya bende hiç böyle sargılar yoktu sadece alçı vardı hiç ağrım olmadı sadece ikinci gün şişliklerim arttı zaten genellikle ikinci gün şişlikler artıyo endişelenme hepsi geçicek benim de bir ayı geçti ameliyat olalı şuanda hiç bi sıkıntım yok iyi ki de yaptırmışım aynı acıları yine çekiceğimi bilsem yine yaptırırdım :)
Eki Görüntüle 714034
Alçı olmadığı için sarılı böyle sanırsam çünkü bende de alçı yoktu.Kalıp koyulu sargılıydı.
Eki Görüntüle 714034
canm bn ameliyat olma aşamasındayım henz bşy yaşamadım ama 2 aydr bu forumu takip edyorm yaşamış kadar oldmbnce senn yaşadıklarında tamamen normal ve şişliğin hiç belli bile olmuo. morarma yok bile :d kusma olayına gelince gerçekten hele bi de burunda tampon olnca çok zor bi drum bnm de en çok korktuğm yer burası ama bildiğim kadaryla ymeek yemen için biraz daha beklemen gerekrdi galiba erken davrandğn için bu kadar kustn . geçmiş olsn hiç moralini bozma :)bnde 1 ay sonra olcam iple çekiorm o gnü :)
Çok geçmiş olsun kardeşimde estetik olmuştu ve bir çok arkadaşımda. Şişmeler morarmalar çok normal, kusma kan yutmaktan kaynaklanıyor ki bende 20lik diş amelyatı oldum bazı problemlerden dolayı bi kaç gün önce kan yuttuğum için 1-2 gün benim bile bulandı kusma olmadı ama kusamama sorunum olduğu için kusma olmadı. İnşallah İstediğin gibi bir burnun olur. Bende şahsen olmak isteyip olamayanlardanım hem madden hem de korkudan :)
Hepinize tsk ederim kızlar ameliyattan sonraki psikolojik durum çok önemli gerçekten acayip hasta pozisyonunda hissediyorum kendimi..ben biraz usutmusum oyuzden istifar ediyorum yarın doktormla randevum var herşeyin normal olduğunu söyledi doktorm zuhtu demir ameliyatımi başarılı geçtiğini söyledi çok ilgili doktor bi okadarda yoğun beni yarın kontrole çağırdı bakalım ınş bir sıkıntım yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?