Ameliyattan sonraki 3. günüm (resimli) kendimi çok kötü hissediyommm:((

papilio_sk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
64
0
46
Ankara
Arkadaşlar ilk günüm gayet güzel geçti hiç ağrım sızm yoktu kendi kendime nazarmı deydirdm bilmiyorm dünden beri yüzm şişmeye ve ağrılarm artmaya başladı
Bide dünden beri sürekli istifar ediyorm gece sabaha kadar canım cıktı burnuma bişi olcak die çok korkuyorm Ama çıkarmadan duramıyorm midemi çok üşütmüşüm Ameliyatttan sonra istifar eden varmı burna zararı olurmu arkadaşlar lütfen yardm edin moralm sıfır bünyemmi zayıf anlamadmyaaa:(((

Eklentiler

• $DSC_0377.webp
    $DSC_0377.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 1.218
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 714034

Ameliyattan sonraki 2. günüm

Arkadaşlar ilk günüm gayet güzel geçti hiç ağrım sızm yoktu kendi kendime nazarmı deydirdm bilmiyorm dünden beri yüzm şişmeye ve ağrılarm artmaya başladı
Bide dünden beri sürekli istifar ediyorm gece sabaha kadar canım cıktı burnuma bişi olcak die çok korkuyorm Ama çıkarmadan duramıyorm midemi çok üşütmüşüm Ameliyatttan sonra istifar eden varmı burna zararı olurmu arkadaşlar lütfen yardm edin moralm sıfır bünyemmi zayıf anlamadmyaaa:(((

Canım geçmiş olsun. hiç panik olma yaşadıkların çok normal. şişlik ve morluklar 2. ve 3.gün artıyor zaten sonra hızla iyileşiyor. ameliyattan sonra kusma olayını ben yaşamadım ama narkozun etkisiyle bunu yaşayan arkadaş çok fazla. her şey yoluna girecek merak etme ;)

Eki Görüntüle 714034

Canım bende anestezinin etkisiyle ameliyattan çıktıktan sonra çok kustum hastanede ilk gün bunları yaşadığım için hemen ilaç verdiler serum taktıkar sürekli tuvaletim gelmeye başladı hemşireye sordum anestezinin etkisini idrarla atabilirsin dedi ilaç verdikten sonra bulantım kesilmişti ama tabii kusmanın etkisiyle burnumdan kan gelmeye başladı ama bunları hastanede yaşadığım için gerekeni yaptılar bence bi doktoruna danış sonra burnuna bi zarar gelmesin çok da sarmışlar yüzünü canım ya bende hiç böyle sargılar yoktu sadece alçı vardı hiç ağrım olmadı sadece ikinci gün şişliklerim arttı zaten genellikle ikinci gün şişlikler artıyo endişelenme hepsi geçicek benim de bir ayı geçti ameliyat olalı şuanda hiç bi sıkıntım yok iyi ki de yaptırmışım aynı acıları yine çekiceğimi bilsem yine yaptırırdım :)

Benim yüzüm bundan da sargılıydı. göz kapaklarımın üstünde bile bant vardı şişmesin diye :)) Geçecek bütün sıkıntıların ama doktorunu aramanda fayda var canım.

Benim yüzüm bundan da sargılıydı. göz kapaklarımın üstünde bile bant vardı şişmesin diye :)) Geçecek bütün sıkıntıların ama doktorunu aramanda fayda var canım.

tabi ya siz anılarınızı anlatın paylasın olan var olamayan var :) burun ameliyatı olmak isteyen var olamayan var arkadasım :)

Eki Görüntüle 714034

Bide dünden beri sürekli istifar ediyorm gece sabaha kadar canım cıktı burnuma bişi olcak die çok korkuyorm Ama çıkarmadan duramıyorm midemi çok üşütmüşüm Ameliyatttan sonra istifar eden varmı burna zararı olurmu arkadaşlar lütfen yardm edin moralm sıfır bünyemmi zayıf anlamadmyaaa:((([/QU

Canım bende ameliyattan çıkıp kendime gelince doktor sulu bişiler içirebilirsiniz demiş,babamda bana çorba içirdi bi zaman sonra istifar ettim çok fena:( anestezi doktoru geldi aradan en az 3-4 saat geçmesi gerekirdi dedi.Eğer sürekli bu durumdaysan doktorunu aramanı öneririm çünkü burun kasılıyor.Ayrıca boğazında ağrıcak üşüttüğünü sanıcaksın ameliyatına bağlı bişi bu. Burnun zaman geçtikçe o kadar çok şekil değiştiricek ki ,benim 3 ay oldu hala bekliyorum.Hemen telaşlanma :)

Canım bende anestezinin etkisiyle ameliyattan çıktıktan sonra çok kustum hastanede ilk gün bunları yaşadığım için hemen ilaç verdiler serum taktıkar sürekli tuvaletim gelmeye başladı hemşireye sordum anestezinin etkisini idrarla atabilirsin dedi ilaç verdikten sonra bulantım kesilmişti ama tabii kusmanın etkisiyle burnumdan kan gelmeye başladı ama bunları hastanede yaşadığım için gerekeni yaptılar bence bi doktoruna danış sonra burnuna bi zarar gelmesin çok da sarmışlar yüzünü canım ya bende hiç böyle sargılar yoktu sadece alçı vardı hiç ağrım olmadı sadece ikinci gün şişliklerim arttı zaten genellikle ikinci gün şişlikler artıyo endişelenme hepsi geçicek benim de bir ayı geçti ameliyat olalı şuanda hiç bi sıkıntım yok iyi ki de yaptırmışım aynı acıları yine çekiceğimi bilsem yine yaptırırdım :)

Alçı olmadığı için sarılı böyle sanırsam çünkü bende de alçı yoktu.Kalıp koyulu sargılıydı.

Eki Görüntüle 714034

canım öncelikle geçmiş olsun. herşey normal canım merak etme. kusma narkozun etkisindendir. şişme ilk gün fazla olmaz zaten . 2 . gün şişmeye başlıyorsun daha fazla y. yarında şişersin sonra gerilemeye başlar . korkacak bişey yok canım. benim göz kapaklarımda şişmişti. senin de şişerse telaşlanma hepsi gececek. senin ameliyatını hangi doktor yaptı canım bu arada?

Hepinize tsk ederim kızlar ameliyattan sonraki psikolojik durum çok önemli gerçekten acayip hasta pozisyonunda hissediyorum kendimi..ben biraz usutmusum oyuzden istifar ediyorum yarın doktormla randevum var herşeyin normal olduğunu söyledi doktorm zuhtu demir ameliyatımi başarılı geçtiğini söyledi çok ilgili doktor bi okadarda yoğun beni yarın kontrole çağırdı bakalım ınş bir sıkıntım yoktur

Canım çok geçmiş olsun bende çarşamba günü oldum bugün daha 2. günüm profilimde albümüme bak ben senden daha çok şişip morardım.Ben narkozdan uyanırken çok fena kusmuşum sadece kan. 17:30 da ameliyatım bitti 21:30 a kadar su bile vermediler saat 22:00 de azıcık su azıcık çorba ve minicik tabakta yoğurt verdiler.Tamponlarım bugün alındı biraz rahatladım ama şu alçı burnumu fena kasıyor arada sırada zonkluyor.

Ayyy kendi burnuma acayip kalkık diye üzülüyordum seninkide aynıymış valla çok rahatladım.Demekki burnuşlarımızın şişi inince kalkıklığı ideal şekle gelecek.

Eki Görüntüle 714034

Canım bi de ben buz jellerden alıp kullanmıştım çok rahattı normal buz beni rahatsız ediyodu buz jellerin göz bandı gibi olanları var çok rahat

Çok geçmiş olsun kardeşimde estetik olmuştu ve bir çok arkadaşımda. Şişmeler morarmalar çok normal, kusma kan yutmaktan kaynaklanıyor ki bende 20lik diş amelyatı oldum bazı problemlerden dolayı bi kaç gün önce kan yuttuğum için 1-2 gün benim bile bulandı kusma olmadı ama kusamama sorunum olduğu için kusma olmadı. İnşallah İstediğin gibi bir burnun olur. Bende şahsen olmak isteyip olamayanlardanım hem madden hem de korkudan :)

Çok geçmiş olsun kardeşimde estetik olmuştu ve bir çok arkadaşımda. Şişmeler morarmalar çok normal, kusma kan yutmaktan kaynaklanıyor ki bende 20lik diş amelyatı oldum bazı problemlerden dolayı bi kaç gün önce kan yuttuğum için 1-2 gün benim bile bulandı kusma olmadı ama kusamama sorunum olduğu için kusma olmadı. İnşallah İstediğin gibi bir burnun olur. Bende şahsen olmak isteyip olamayanlardanım hem madden hem de korkudan :)

canm bn ameliyat olma aşamasındayım henz bşy yaşamadım ama 2 aydr bu forumu takip edyorm yaşamış kadar oldm:D bnce senn yaşadıklarında tamamen normal ve şişliğin hiç belli bile olmuo. morarma yok bile :d kusma olayına gelince gerçekten hele bi de burunda tampon olnca çok zor bi drum bnm de en çok korktuğm yer burası ama bildiğim kadaryla ymeek yemen için biraz daha beklemen gerekrdi galiba erken davrandğn için bu kadar kustn . geçmiş olsn hiç moralini bozma :)bnde 1 ay sonra olcam iple çekiorm o gnü :)

canm bn ameliyat olma aşamasındayım henz bşy yaşamadım ama 2 aydr bu forumu takip edyorm yaşamış kadar oldm:D bnce senn yaşadıklarında tamamen normal ve şişliğin hiç belli bile olmuo. morarma yok bile :d kusma olayına gelince gerçekten hele bi de burunda tampon olnca çok zor bi drum bnm de en çok korktuğm yer burası ama bildiğim kadaryla ymeek yemen için biraz daha beklemen gerekrdi galiba erken davrandğn için bu kadar kustn . geçmiş olsn hiç moralini bozma :)bnde 1 ay sonra olcam iple çekiorm o gnü :)

Yemek ilk gün hastanede de verdiler tabi şişlerden fazla ağzımı acamadigim için daha çok sıvı tüketiyorm bugün biraz daha iyiyim arkadaşlar hepinize tsk ederim.. Günler çabuk geciyo snmcmre ınş seninde herşey istediğin gibi olur

Iriz burun ameliyatı bence kesinlikle şans kısmet işi.. Biraz senin bünyenede bağlı kimileri okadar rahat atlatrken ameliyat dönemini kimisi çok zorlanıyor.. Tabi doktorun tecrubeside çok önemli bende çok korkanlardandm gözümü bi kararttm oldm nasl olduysa ki kizlar benim burnuum önden çok güzel çıkar resmlerde yandan kavis old için birde sağlık nefes problemim olduğu için istedim birde doktorm zuhtu demire guvendm çok güzel burunlar yapmış bizzat kendim muayenesinde hastalarında gordm.. Rabbim ne isterse o olur ınş hepimiz için güzel sonuçlar olur kolay değil okadar sıkıntı eziyet cekiyorz cektigimize değer inşallah..

Hepinize tsk ederim kızlar ameliyattan sonraki psikolojik durum çok önemli gerçekten acayip hasta pozisyonunda hissediyorum kendimi..ben biraz usutmusum oyuzden istifar ediyorum yarın doktormla randevum var herşeyin normal olduğunu söyledi doktorm zuhtu demir ameliyatımi başarılı geçtiğini söyledi çok ilgili doktor bi okadarda yoğun beni yarın kontrole çağırdı bakalım ınş bir sıkıntım yoktur

tatlım şişliklerin üzerine buz torbası koy inanılmaz faydasını göreceksin;)ben ameliyat olalı 1 ay oldu ilk gün yüzüme tır çarpış gibiydi,hatta dr'uma akşam eşinizle tartıştınızda hıncınızı benden mi çıkardınız diye espiri yaptım adam allahtan espiri kaldırabiliyordu;)bu morluklar öncelikle senin cildinle alakalı benim tenim çok hassas ve ufacık çarpsam mosmor olurdu,sonrasıda dr'una ve yeteneğine kalmış;) ben ameliyattan sonra hiç kusmadım ama narkozun genel etkisi kusmadır o yüzden korkma;)benim alnım,gözüm çenem yanaklarım çok şişmişti;)alçına gelince o sargının altında bir alçı varzaten 4-5gün sonra sargılar çıkar,2-3gün sonrada alçı toplamda 1 hafta sonra kurtulacaksın;)

Back
X