Ameliyattan sonraki şekil değişikliği ve burun düşmesi

TALEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
188
1
118
Adana
arkadaşlar bundan 5 ay evvel ameliyat oldum .burnum çok kötü değildi ama tıkanıklık vardı bu aradada düzelsin dedik ameliyat oldum.
gelgelelim burnumun ucu düştü şekildede amamn aman bir değişiklik olmadı.kimse ameliyat olduğumu anlamıyor.sağ profilden farklı sol profilden farklı görünüyor.bunu çok sorun ediyorum.doktora sordum normal çok güzel oldu diyor.

sizde ameliyat olduysanız şayet ucu düştü yani kalkık değil.eskisi gibi oldu

yanız benim burun ucu düşmedi zaten ilk günden düşüktü, bundan sonra düşerse bilemem, senin kaçıncı aydan sonra düştü

benim henüz 1.5 aylık burnum fakat sişlikler indikçe burun değişiyor. o şişliktn dolayı olan uçtaki kalkıklık kalmıyor

canım öncelikle yeni burnun hayırlı olsun,bende 10ay kadar önce burun ameliyatı oldum.sende burun düşmesi denen şey yok anladığım kadarıyla çünkü normal halinin de düşük olduğunu söyledin,demekki doktorun sana kalkık bir burnu uygun görmemiş.bazı doktorlar kavisli ve ucu kalkık burun yaparken bazıları düz burun yapmayı tercih ediyolar.benim burun ucum normalde de kalkıktı o yüzden doktorum gerek görmedi daha çok kaldırmaya.bence hafif de olsa burun ucunda bi kalkıklık olmalı.doktorunla tekrar görüş ve isteklerini belirt çok rahatsızsan ama 8ayın dolmasını bekle canım şişlikler indikçe şekli çok değişiyor

Arkadaşlar burun altı yanı üstü vs. kıkırdak eklenenlere soruyorum:

çok sert kemik gibi duruyor. ve şiş. zamanla bu şişlik ve sertlik geçiyor mu?

Arkadaşlar burun altı yanı üstü vs. kıkırdak eklenenlere soruyorum:

çok sert kemik gibi duruyor. ve şiş. zamanla bu şişlik ve sertlik geçiyor mu?

bana kıkırdak eklenmedi canım ama şu an 10ay geçmiş olmasına rağmen hala sertlik var burun ucumda.doktorum normal dedi 1 sene sonra anca geçiyormuş senin ne kadar oldu ?

Back
X