amerikaaaa :)

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
kizlarrr bugun aklima bir fikir var bilmiyorum mantikli olurmu..!! ^-^

aile sorunlarim var hemde herseyden biraz uzak durmak istiyorm. evlilik ve sevgiliden umudum kesiliyor soguyorum askten sevgiden hep ayni hikaye (sevgilimde var suan amaa iste) . diyorum ki kendimi mi gelistirsem diye.. Amerikaya gidip dil egitimi alip gelsem?.. ama tek basima gidicem paramda yok fazla. yasim 22. tek basima idare edebilirmiyim sizce oralarda??

niye boyle fikirde bulundum biktim cunku herseyden bir sorunum var. psycholojim bozuldu iyice buralarda kavga dovus falan. degisiklik istiyorum biraz umutluyum cokta iyi gelir oralar kendimi gelistirirm biraz..

fikriniz ne sizce? yapabilirmiyim?

git canim git, hic durma burda :) yaparsin oralarda birazcik dil bilmen yeterli, emin ol idare edersin :) ah keske bende gelebilsemmmmmmmm ama nerdeee kendi sorunlarimdan uzaklasamiorum kiiiii, sen cok da gencsin git eglen derim tatlimmmm

çeçen kardeşler saldırısından sonra Müslümanlara vize konusunda zorluk çıkarıyolar ,bence başka ülkeleri düşünebilirsin

vizem var sorun dgl yurt disinda yasadigim icin cikabiliyorum. simdiden okul bakiniyorum gider gitmez yazilip ogrenci evinde kalmayi dusunuyorum

1 yildir bende istiyorum cok gitmeyi ama dil okulu yüzünden hala karar vermedim ve tabi ingiltere ve amerika arasinda kaldim bakalim iyi güvenilir ve fiyati da bütcemi fazla sarsmayacak bi okul bulursam atlayip ucaga gidicem :10:

Ben de gittim ingiltereye süper oluyo valla ne aile ne sevgili

Türklenrden kaçıyodum kimseyle konusmuk istemiyordum

Bazen öyle basını alıp gideceksin uzaklara ohhh :)

şu an evli olmasaydım ilk yapacağım iş yurtdışına gidip 3-4 ay kalmak olurdu. bu ülkede yaşanan olaylardan, insanlardan öyle bıktım ki... amaaaa kocişimm var onu bırakamam ki ben :)

git canım git bence sadece dil değil pek çok alanda kendini geliştirmiş olursun, tek başına ayakta kalmayı öğrenirsin bir yerde :)

kizlarrr bugun aklima bir fikir var bilmiyorum mantikli olurmu..!! ^-^

aile sorunlarim var hemde herseyden biraz uzak durmak istiyorm. evlilik ve sevgiliden umudum kesiliyor soguyorum askten sevgiden hep ayni hikaye (sevgilimde var suan amaa iste) . diyorum ki kendimi mi gelistirsem diye.. Amerikaya gidip dil egitimi alip gelsem?.. ama tek basima gidicem paramda yok fazla. yasim 22. tek basima idare edebilirmiyim sizce oralarda??

niye boyle fikirde bulundum biktim cunku herseyden bir sorunum var. psycholojim bozuldu iyice buralarda kavga dovus falan. degisiklik istiyorum biraz umutluyum cokta iyi gelir oralar kendimi gelistirirm biraz..

fikriniz ne sizce? yapabilirmiyim?

Kuzenim de dil okulu arastirmalari yapiyordu ve arastirmalari sonucunda 3 aydan fazla sürecek kurslar icin normal turist vizesinin kabul edilmedigini ögendi. Yani 12 hafta üzeri dil okulu icin ögrenci vizesi olmak zorunda dendi kendisine. Isterseniz konsoloslugun sayfasindan bakin ya da email gönderip sorun. 20 tip ABD vizesi ve F ve M olmak üzere 2 tip ögrenci vizesi var. Egitim aldiginiz okulda part time calisip calisamayaaginiza göre bile degisiyor vize. Cok karisik iyi ki ögrenci degilim bol sans size :)

"ABD de eğitim alacak öğrenciler gitmek istedikleri programın süresi 12 haftadan daha aşağı ise o zaman Turist Vizesi statüsünde vize başvurusu yapabilirler.Amerika da dil kursu maliyetleri aylık 800 USD ile 4000 USD arasında değişmektedir.
Ancak unutulmaması gereken nokta,Turist vizesi ile eğitim veren kurumlar,bu eğitimler part time olduğu için çok fazla sayıda değildir"

Back
X