Tüp Bebek Merkezleri Amerikan Hastahanesi

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
merhaba kıslar ben bu ay tup bebek yaptırıcam amerıkan hastanesınde dusunuyorum yaptıran varmı acaba ne kadara yapılıyor bıde ıyı sonuclar alan varmı onerıyormusunuz
yardımcı olursanız sevınırım tskler

amerikan hastanesi iyi bir hastane fakat tüp bebekte pek bilgim yok ben kadıköy şifanın laboratuarını çok iyi diye duymuştum tercihim oradan yana oldu 1.denemem ve 22nisanda sonucum pozitif

ben martta yaptırdım 1. mikroenjeksiyon denememdi, sonuc pozitif.
4000 Dolar + ilaçlar, bazen doktorların indirim yapabildiğini biliyorum, 3600 dolar + ilaçlara geldi mesela benim doktorum 6 yıllık doktorumdu .ondan bi indirim almış olabilitrim. profesyoneller ama biraz iş rutine dönmüş, bazı şeylerin sana gelmesini beklemeden senin de sorgulaman gerekebiliyor. genel olarak memnunum ama Dr. Alper Mumcu ,Dr. Bülent Urman veya Cem Ayhan ı tavsiye edebilirim eğer doktorun oradan değil ise.Özellikle Alper Mumcu yumurta toplama ve transfer işlemlerinde oldukça tecrübeli anladığım kadarı ile.

kızlar ben de yeni katıldım aranıza.Amerikan da mikro tedavisine başladım geçen hafta.Neden tavsiye etmiyorsunuz?merak ettim.

selam
bir kere herkese aynı programdan başlıyorlar standart 2 günde 1 çağırıyorlar ama muayene öyle laf olsun torba dolsun diye ne bi açıklama ne bi şey işte. sonra öyle koyunlar gibi sıraya giriyorsun işlemlerin yapılıyo. Yumurta toplama da 2 yum vardı anestezi gerek görmediler ve ben kus kus ağrı ağrı ağrı o gün ve sonraki gün perişan oldum. Transfer sonrası da mevlam kayıra neden olmadı sizce dedim olur böyle şeyler dediler Sonra 2. ye başlamadan önce sperm analizini istedim verdiler ama drum yktu ayak üstü Cengiz beye sordum koştura koştura zaten bu sonuçlarla aşılamanın bi anlamı yok dedi. e TEL de söylesene be benim dr. Ben de habire doğaldan olacak diye kasıyorum kendimi . Yani sormasam söylemeyecekler eşinizde problem var diye Öyle işte arkadaşım Bi r de ben randevu almışım kalkmışım gitmişim sivastan dr ortada yok kongreye gitmiş Bi beni bilgilrndir bi şey yap oO kadar parayı almayı biliyorsun. Ama hemşireler ve diğer personle süper kibar ve ilgililer .

ben memnun kaldım kıslar tuttu benımkı ama 2.5 aylıkken kalbı durdu şimdi tekrar dusnuyoruz aynı yerde rabbım yardımcımız olsun doktorumda cengız beydı çok memnundum

selam
bir kere herkese aynı programdan başlıyorlar standart 2 günde 1 çağırıyorlar ama muayene öyle laf olsun torba dolsun diye ne bi açıklama ne bi şey işte. sonra öyle koyunlar gibi sıraya giriyorsun işlemlerin yapılıyo. Yumurta toplama da 2 yum vardı anestezi gerek görmediler ve ben kus kus ağrı ağrı ağrı o gün ve sonraki gün perişan oldum. Transfer sonrası da mevlam kayıra neden olmadı sizce dedim olur böyle şeyler dediler Sonra 2. ye başlamadan önce sperm analizini istedim verdiler ama drum yktu ayak üstü Cengiz beye sordum koştura koştura zaten bu sonuçlarla aşılamanın bi anlamı yok dedi. e TEL de söylesene be benim dr. Ben de habire doğaldan olacak diye kasıyorum kendimi . Yani sormasam söylemeyecekler eşinizde problem var diye Öyle işte arkadaşım Bi r de ben randevu almışım kalkmışım gitmişim sivastan dr ortada yok kongreye gitmiş Bi beni bilgilrndir bi şey yap oO kadar parayı almayı biliyorsun. Ama hemşireler ve diğer personle süper kibar ve ilgililer .

Hastahanenin adı var sonuç yok. Kesinlikle katılıyorum, fabrikasyon işlem yapıyorlar, tuttu tuttu, tutmadı bi daha dene. Bence felsefe bu. 104 merkez varsa burası en altlarda bi yerde benim görüşüm.

ben 2008 haziran sonunda tedavi gördüm ve ilk seferimdi tüp bebek oldu..doktorum bülent urmandı..ve tuttu...şu an 13 aylık dünyalar güzeli bir kızım var. ben çok memnun kaldım hastaneden ve doktorumdan evet çok yoğunlar ama ne zaman telefon açsam ve ya mail atsam hemen döndüler.. ama muayeneler çok kısa sürüyo ve yeterli açıklama yapmıyorlar... ikinciyide seneye düşünüyorum kısmetse..gene oraya ve gene aynı doktora...canım sende hamilesin şu an sanırım..umarım sağlıcakla alırsın bebeişini kucağına...

ben 2008 haziran sonunda tedavi gördüm ve ilk seferimdi tüp bebek oldu..doktorum bülent urmandı..ve tuttu...şu an 13 aylık dünyalar güzeli bir kızım var. ben çok memnun kaldım hastaneden ve doktorumdan evet çok yoğunlar ama ne zaman telefon açsam ve ya mail atsam hemen döndüler.. ama muayeneler çok kısa sürüyo ve yeterli açıklama yapmıyorlar... ikinciyide seneye düşünüyorum kısmetse..gene oraya ve gene aynı doktora...canım sende hamilesin şu an sanırım..umarım sağlıcakla alırsın bebeişini kucağına...

Tebrikler, Umarım ikincisi de ilk sefer de başarılı olur. Sen şu an 30 yaşındasın. Yani 2008 de 28 yaşında iken gitmişsin Amerikan Hastahanesine. Evet 18-30 yaş arası pozitif sonuç olabilir orda ve en başarısız klinikte. Bu bir sürpriz değil. Yaş ilerleyince bir merkezin ne kadar iyi olduğu ortaya çıkıyor. Özellikle 35 yaş sonrası. Amerikan da daha ileri yaşta olup da başarılı sonuç alan duymadım.

Back
X