Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam
bir kere herkese aynı programdan başlıyorlar standart 2 günde 1 çağırıyorlar ama muayene öyle laf olsun torba dolsun diye ne bi açıklama ne bi şey işte. sonra öyle koyunlar gibi sıraya giriyorsun işlemlerin yapılıyo. Yumurta toplama da 2 yum vardı anestezi gerek görmediler ve ben kus kus ağrı ağrı ağrı o gün ve sonraki gün perişan oldum. Transfer sonrası da mevlam kayıra neden olmadı sizce dedim olur böyle şeyler dediler Sonra 2. ye başlamadan önce sperm analizini istedim verdiler ama drum yktu ayak üstü Cengiz beye sordum koştura koştura zaten bu sonuçlarla aşılamanın bi anlamı yok dedi. e TEL de söylesene be benim dr. Ben de habire doğaldan olacak diye kasıyorum kendimi . Yani sormasam söylemeyecekler eşinizde problem var diye Öyle işte arkadaşım Bi r de ben randevu almışım kalkmışım gitmişim sivastan dr ortada yok kongreye gitmiş Bi beni bilgilrndir bi şey yap oO kadar parayı almayı biliyorsun. Ama hemşireler ve diğer personle süper kibar ve ilgililer .
ben 2008 haziran sonunda tedavi gördüm ve ilk seferimdi tüp bebek oldu..doktorum bülent urmandı..ve tuttu...şu an 13 aylık dünyalar güzeli bir kızım var. ben çok memnun kaldım hastaneden ve doktorumdan evet çok yoğunlar ama ne zaman telefon açsam ve ya mail atsam hemen döndüler.. ama muayeneler çok kısa sürüyo ve yeterli açıklama yapmıyorlar... ikinciyide seneye düşünüyorum kısmetse..gene oraya ve gene aynı doktora...canım sende hamilesin şu an sanırım..umarım sağlıcakla alırsın bebeişini kucağına...