Amerikan Hastanesi mi Memorial mı?

4916Cancan

Çok şükür 🧿🪬🧿 canım kızım ♥️🪬🧿
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
205
393
53
Merhaba herkese, 🐞ikinci denememiz için doktor ve merkez seçme sürecindeyiz. Eşim Amerikan hastanesi Bülent urman ya da Ayşen çil'e sıcak bakıyor bana memorial Şişli daha iyi gb geliyor. İkisiyle de ilgili olumlu olumsuz çok yorum okudum ve iyice kararsız kaldım. Tecrübelerinize, önerilerinize çok ihtiyacım var 🙏 Sizce hangi hastane daha iyi?

merhaba. amerikan hakkında hiç bilgim yok. ben memorial şişli'deyim, güvenimiz kazandılar. amerikan hastanesinin yaklaşımı ve laboratuvarı nasılmış acaba?

Ben Amerikan hastanesinde ve hatta Bulent Urmanda tedavi gordum , Bulent hocayi sadece ilk gorusmede birebir gorme sansiniz oluyor , sonraki surecte her gittiginizde asistanlarindan biri bakiyor ve her gittiginizde baska bir asistan ... Birinin dedigi oburunu tutmuyor , haliyle kafa oldukca karisiyor . Labaratuarlari iyidir sanirim gormedim ama sistemleri cok icine kapali , seffaf degil . Yumurta toplama embriyo transferi gibi sureclerde operasyon sonrasi dinlenmek icin kendinize ve esinize ait bir odaniz yok , esiniz baska yerde disarida sizi saatlerce bekliyor anezteziden uyanip yemek yeme ,kendinize gelme surecinde diger hastalarla sedyelerde yatiyorsunuz. Ben de şu an Memorial Ankarada tedavi goruyorum, Memorial hastanelerinde sartlar daha iyi bence , Semra hanim varmis Memorial İstanbulda çok çok duayen bir doktor oldugunu soyluyorlar.

Ben ilk tedavimi Bülent Urman ile başladım. Tedavimin seyrini değiştiren doktor. Son iki tedavimi şişli memorialda oldum. Keşke en başta direk Semra hanıma gitseymisim. Herşey farkli olabilirdi. Bülent Urman ile tecrübelerimi yazmıştım daha önceki forumlarda. Bol sanslar

Ben ilk tedavimi Bülent Urman ile başladım. Tedavimin seyrini değiştiren doktor. Son iki tedavimi şişli memorialda oldum. Keşke en başta direk Semra hanıma gitseymisim. Herşey farkli olabilirdi. Bülent Urman ile tecrübelerimi yazmıştım daha önceki forumlarda. Bol sanslar
Çok teşekkürler cevabınız için ben de Memorial'da karar kıldım sizin yanıtınız içimi rahatlattı.

Back
X