Merhaba ben amerikan hastanesi Bülent hoca ile başladım Rabbim sonunu güzel etsin 3.yerim ve inanın Allahin izniyle tabi olacak bir şey O nasip ederse olur insAllah eder bizlere de

işte bu dedim hocayı görünce ve yazilanlarla alakası yok o kadar tatlı enerjisi varki sarilacaktim adama ne soğuk ne mesafeli değil asla çıkarken foto çekildik falan ablam da onda 20yil önce tedavi görmüştü yeğenime vesile olmustu ablam hep bulent urman dedi ama yazilanlar korkuttu beni keşke ablamı dinleseymisim her anlamda çok memnunum hemşireler hastane her şey maşallah çok iyiydi kendinizi emin ellerde hissediyorsunuz uzun zaman olmuş ama her gruba girip yazacağım bu on yargı kırılmali üstelik pahalı vs diyenlerde coktu em son igrenc brukselde oldum embriyom oluşmadı önceki tedavimde 4blast olmuştu orası da ayrı muamma 130sade tup bebek yok piezzo yok şu bu soyuyorlar milleti yırtık pirlik onlukle gittim opuya opu sonrası bir saat sonra önüme kraker getirdiler cimri çingeneler daha neler neler ne bursa bahceci ne bruksel ne acibadem kimse hiç düşünmeden amerikan bulent urmana gitsin