• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amerikan hastanesinde donmuş embriyo ile hamile kalan var mı?

marydel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
29
0
36
İstanbul
Merhaba, amerikan hastanesi tüp bebek merkezinde donmuş embriyo transferi ile hamile kalan, kalamayan veya hamile kalıp bebek dünyaya getiren arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
amerikan olmasa bile yakın zamanlarda donmuş embriyo transferi yaptıran yok mu?

Canım merhaba ben ilk tüp bebek denememi orda yapmıştım ama sonuç negatifti vakti zamanı değilmiş demekki ama tüp bebek bölümündeki doktorların çok iyi doktorlar olduğunu biliyorum araştırıp gitmiştim ben 2005 yılından beri deniyorum şükür en son dondurulmuşlarıma hamile aldım bugün 13+4 günlük olduk.Dondurulmuşlarıyla hamiş kalan bir sürü kişi var yumurta kaliteli değilse zaten dondurmuyorlar senin aklına takılan sorular neler burdaki bölümden istediğin bilgileri öğrenebilirsin. http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler.html

slm. bende dondurulmuşlarla hamile kaldım .şuan oğlum 6 aylık rabbim isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın.

sevgili nilu, link için çok teşekkürler, epey kapsamlı paylaşımlar var.

sevgili deryaahmet, çok sevinidim, umarım hepimize kısmet olur...

yanıtlar için tekrar teşekkürler

Back
X