Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
amerikan hastanesinde donmuş embriyo ile hamile kalan var mı?
Merhaba, amerikan hastanesi tüp bebek merkezinde donmuş embriyo transferi ile hamile kalan, kalamayan veya hamile kalıp bebek dünyaya getiren arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
Canım merhaba ben ilk tüp bebek denememi orda yapmıştım ama sonuç negatifti vakti zamanı değilmiş demekki ama tüp bebek bölümündeki doktorların çok iyi doktorlar olduğunu biliyorum araştırıp gitmiştim ben 2005 yılından beri deniyorum şükür en son dondurulmuşlarıma hamile aldım bugün 13+4 günlük olduk.Dondurulmuşlarıyla hamiş kalan bir sürü kişi var yumurta kaliteli değilse zaten dondurmuyorlar senin aklına takılan sorular neler burdaki bölümden istediğin bilgileri öğrenebilirsin. http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler.html