Amerikaya giden yolunuz :) Amerika'da nasil burslu okuruz?

thebucketlist

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
3
1
6
35
Ankara
Arkadaslar merhaba :) Ben cook ama cok yeniyim foruma, aslinda hep bi sekilde okuyodum ama uye olmak nedense bugune nasipmis.

Yillarca cesitli okullarda native speaker olarak calistiktan sonra ben de meslek degistirdm ve yurtdisi egitim kocu oldum. Amerikada bunun uzerine egitim aldim ve de ogrencilerin Amerikada lisans ve yukseklisans egitim alabilmeleri icin onlara kocluk yapiyorum.

Genellikle de ogrencilerin giderken burslu sekilde gidebilmesi icin birlikte calisiyoruz.

Eger aranizda cocugunu Amerika'da okutmak isteyen varsa ya da kendisi Amerika'da okumak isteyen olursa bana sorularini burda ya PM atarak yoneltebilir. Seve seve yardimci olmak isterim.

Ozellikle de Ankara'daki anneler ve bayanlar. Daha detayli gorusmek isterseniz de uygunum.

Amerika'dan aldigim egitimi, uyesi oldugum egitim danismanlari kurulusunu ve de referanslar icin de mesaj atabilirsiniz.

Kisaca sorulariniza acigim, hadi bakalim :)

Ben gtmek istyorum ama nasl yapacam blmiorum . Ne yapabilirum bu konuda . Uni okuyorum . Erasmusla y.disina ckmayi düşünüyorum ama amerikayi da istyorum ve nasl gidebilirim

bende bu yaz kısmetse aupair olarak gidiyorum firmayla sözleşmemi imzaladım. ilk bir sene dil eğitimi aldıktan sonra finans üzerine master yapmak istiyorum ama teferruatları nelerdir, nasıl burs sağlanır hangi üniversite iyidir bu konularda hiç bir fikrim yok :44:

benim sorum olacakti fakat ozel mesaj atamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…