Arkdaşlar daha önceden de söylediğim gibi uzun süredir bir ilişkim var.Ciddi düşünüyoruz.Kısa süre sonra da söz yapacaz Allahın izniyle.Ancak benim Amerika'ya gitme konusundaki teredütlerim asla bitmiyor.Ailesiyle orada yaşıyor.Ben gidersem muhtemelen aynı evin içinde olacaz.Ve resmen tüm yahatım sil baştan olacak.İng kursu, iş arama süreci vs.Diplomam kabul edilmeyebilir vs.Gerçkten tereddütlerim hiç bitmiyor.Parmağımı bile bile gözüme batırmak istemiyorum.Çok zor şartlarda çalışıyor orda bizzat biliyorum.Baştan söyleyim koleje gönderemem vs dedi çok para dedi.Baştan açıkça konuşalım dedi.Ne yapacağımı hiç bilemiyorum.Nedir sizlerin yorumları?
Meraba , eğerki tavsiye istiyorsan aklını çelmek istmem ama aynı şekilde benim bir arkadaşım var Amerika ya evlenmişti ve şu an gerçektn de çok mutsuz..
Eşinin ailesiyle aynı evde yaşıyorlar 4 yıldan beri..Türkiyeye gelmek istese bile yılda en fazla 1 kez yaz tatillerinde gelebiliyor ancak..
Hem ailemden uzağım hem de burda sıkılıyorum diyor..
Hatta boşanıp gelmeyi çok düşünmüş ama sadece eşini sevdiği için katlanıyor yani demek istediğim kolay olmaz bence de , heleki aynı evde yaşarsanız daha da zor olur...
Çok iyi düşünüp , karar vermen gerek..
tam benimle aynı durumda arkdaşınız.Çok zor durumdayım inanın ne yaapacam hiç bilmiyorum.Kendisine de söledim bana zaman ver düşünüp taşınmak istiyorum diye.
Evet gerçekten de aynı durumdasınız..
Bilmiyorum ama bence gurbet çok zor olsa gerek..Hakkınızda hayırlısı olsun..
Arkdaşlar daha önceden de söylediğim gibi uzun süredir bir ilişkim var.Ciddi düşünüyoruz.Kısa süre sonra da söz yapacaz Allahın izniyle.Ancak benim Amerika'ya gitme konusundaki teredütlerim asla bitmiyor.Ailesiyle orada yaşıyor.Ben gidersem muhtemelen aynı evin içinde olacaz.Ve resmen tüm yahatım sil baştan olacak.İng kursu, iş arama süreci vs.Diplomam kabul edilmeyebilir vs.Gerçkten tereddütlerim hiç bitmiyor.Parmağımı bile bile gözüme batırmak istemiyorum.Çok zor şartlarda çalışıyor orda bizzat biliyorum.Baştan söyleyim koleje gönderemem vs dedi çok para dedi.Baştan açıkça konuşalım dedi.Ne yapacağımı hiç bilemiyorum.Nedir sizlerin yorumları?
Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun.. benim kuzenim Amerika da.. dil konusunda sıkıntısı olmadı çünkü kendisi İngilizce öğretmeni , ayrıca sadece eşi ve kendisi orada yaşıyor arkadaşları falan var ama yine de çok zorlanıyorlar.. onlar belli bir görev için oraya gittiler yani sadece 2 seneliğine oradalar ama Türkiye' ye döneceği günü dört gözle bekliyor.. dil sorunun olmasada , ailesiyle yaşamak gibi bir durumun olmasada yine de sıkıntı çekilebildiğini söylemek için bunları yazıyorum.. onlar yaşadı diye sende yaşar mısın tabiki orası bilinmez ama genellikle oraya gidenler çok zor alışıyorlar.. iyi düşün taşın ve kararını ver.. umarım geleceğin için doğru bir karar veririsin..
Kolej derken? Yaşın kaç ki tatlım?
Şöyle bir şey soracağım. Uzun süreli bir ilişki demişsiniz, o zaman başından beri belli idi, beraber Amerika'da yaşayacağınız, değil mi? Şimdiye kadar bu fikre alışmanız lazımdı.
Bunu şunun için soruyorum. Gözlemlediğim kadarıyla orada yaşayıp mutlu olanların ya çok iyi hayat standartları var, Türkiye'de aynısını bulamayız diyorlar, ya da eşleriyle olmak onlara yetiyor. Eşleri için ailelerinden, arkadaş çevrelerinden, alıştıkları düzenden tamamen vazgeçebiliyorlar. Sevginize ne kadar inanıyorsunuz? Eşim herşeyim olabilir diyebiliyor musunuz?
Gerçekten kolay bir karar değil. İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur. Ama imkanınız varsa mutlaka önceden bir gidip görün yaşayacağınız yeri.
ikimizde ayrı ev istiyoruz aslında ama onları tamamen bırakmicağını söledi.en azndan yakın olur evler dedim.ama onumü göremiyorum diyor.işi şu anda var .ama sallantıda sana nasıl söz verim diyor.bu yüzden evliliği de ertelettik.yoksa ailedi bir an önce olsn istiyor.herşey evlenene kadr olan mantığı istemiyorum.ya da köprüyü geçene kadr mı demekten de kendimi alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?