AMH ( anti-müllerian hormonu) yüksek çıkanlar...yardım lütfen...

naliandrah

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
4
1
16
44
merhaba...1,5 yıldır evliyim...bebek istiyoruz ama 1 yıldır denememize rağmen bir türlü olmadı...3 aydır test yaptırıyorum bugün çıkan test sonuçları beni çok üzdü ve doktor beni bir uzmana yönlendirdi. AMH ım 13.53 çıktı...benim durumumda olan var mı? varsa süreç nasıl işliyor bilgilendirebilir misiz lütfen :KK43:(((

merhaba...1,5 yıldır evliyim...bebek istiyoruz ama 1 yıldır denememize rağmen bir türlü olmadı...3 aydır test yaptırıyorum bugün çıkan test sonuçları beni çok üzdü ve doktor beni bir uzmana yönlendirdi. AMH ım 13.53 çıktı...benim durumumda olan var mı? varsa süreç nasıl işliyor bilgilendirebilir misiz lütfen :KK43:(((

Canım forumda dolaşırken topiğine gözüm takıldı..AMH yumurtalık rezervini gösteren bir hormon ve kadınlar genelde düşük değil yüksek olmasını ister..bununla birlikte seninkisi normalin oldukça üstünde bir değer çıkmış..muhtemelen pco var sende..moralini bozmana gerek yok ki. .git bi Jinekolog görsün ve değerlendirsin..pco ise anne olmana engel değil tedaviye cvp verirsin..Dr seni bilgilendirir zaten. .ama bu kadar çok üzülmene gerek yok

Bende amh testi yaptırdım sonuç 13 çıktı yüksek düzey pko varmış bu süreçte hamile kalabildiniz mi ? Ben Eylülde aşılamaya başlayacağım

Back
X