AMH birden düşer mi?

gamzeeebal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2025
58
En iyi cevaplar
1
17
3
30
Merhaba hanımlar.Ben yaklaşık 2 senedir gebe kalamıyorum.Eşimde varikosel var sperm sorunumuz var.Benim değerlerim normaldi.Umuttepede Emek hocaya gittik.Kendimizi uzman ellere bırakalım o ne derse o yıldan gidelim dedik.Ultrason normaldi.Kan verdim.En son 10 ay önce verdiğimde AMH 2.15 ti.Özel bir hastanede vermiştim.Umuttepede 1.2 çıktı.Bir an şok oldum.Olamaz bu kadar hızlı düşmüş olmamalı diye.30 yaşıma yeni girdim.Teste göre bir dene dolmadan %40 azalmış rezervlerim.Tekrar başka bir hastanede baktıracağım.Laboratuvar hatası diye ümit ediyorum.Sizde böyle bir durum yaşayan var mı ? Tecrübelerinizi bekliyorum.İşin içine girdikçe yeni bir şey çıkıyor.Bir gün gelecek mi bebeğim bilmiyorum.Allah'a teslimim.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Umuttepe de değerlerin yanlış çıkacağını düşünmüyorum ama AMH a takılmamalısınız önemli olan yumurta sayısı alttan muayene ile yumurta sayıldı mı? Kocaeli de mi yaşıyorsunuz dışardan mı geliyorsunuz ona göre bir şey önereceğim

Umuttepe de değerlerin yanlış çıkacağını düşünmüyorum ama AMH a takılmamalısınız önemli olan yumurta sayısı alttan muayene ile yumurta sayıldı mı? Kocaeli de mi yaşıyorsunuz dışardan mı geliyorsunuz ona göre bir şey önereceğim
Yalovada yaşıyorum ama Kocaeli'ye gidip geleceğiz bu süreçte.Yumurtalar sayılmadı ama Emek hoca ultrason muayenesinde olumsuz bir şey söylemedi.Bir tarafta hafif polikistik over dedi o kadar.Rezerv az falan demedi.Eşimin sperm sayısından dolayı aşılama önerdi.İki kez deneyelim dedi.Olmazsa tüp bebek yapacağız. Anlamadığım 10 ayda AMH 2.15 ten 1.2 ye nasıl düştü.Bu kadar zamanda rezervlerimi bu kadar kaybetmiş olamam dimi? O zaman ilki mi yanlıştı

Back
X