Arkadaş merhaba kendime bir sözüm vardı hamile kaldıktan sonra buraya herkese umut olsun diye yazmak istedim 2 yıldır evliyim vajinus olduğum için ilişkiyi bir yıl erteledik sonra artık çocuk istediğimize ve bunu yenmem gerektiğini ne karar verdim ve aramızda ilişki oldu 4 ay deneme sonucu çocuk olmadı acaba birşey mı var diye kadın doğuma başvurdum adetim 2. Günü kan verdim fsh değerim 14 çıktı doktor bana bu değerle çocuk sahibi olamazsın hemen amh değerinede bakalım dedi ben ağlayarak çıktım doktorun yanından hemen merkeze gidip amh değerime baktırdım 0.89 çıktı çok zor direk tüp bebek tedavisi yapılacak yumurtalarını dondur dediler 1 hafta benim için çok zor geçti sürekli internetten araştırma yapıyorum canım çok sıkılıyor sonra doktorumu değiştirdim konuyu anlattım öncelikte uyku düzenini değiştir dedi nöbet usulü çalıştığım için zordu beslenmene dikkat etmemi söyledi günlük bir avuç kabak çekirdeği, bir salkım siyah üzüm, 2 tane kırmızı erik 2 güne bir avakado muz ceviz bal karışımı tükettim bir annem bana bir karışım hazırladı arı sütü bal polen propolis sabahları aç karnına tükettim bide internetten hayıt tohumunu öğrenmiştim aktardan aldım 2 güne bir bir bardak kaynatıp içtim doktor folik asit ve proe.. diye inositol içeren bir takviye verdi onlarıda günlük kullandım aradan 1 ay geçti doktorum bir hsg filmi çekelim dedi çektirdim sol tüpüm kapalıymış ama film esnasında açılmış o ay ilişki yasak dedi antibiyotik ve ekstra vajinadan bir fitil kullandım diğer ay adetin 3. Günü gittim klom.. diye bir ilaca başlayım adetin 4 günü başla günde iki kere 5 gün boyunca dedi sonra adetin 14 günü gel bakalım dedi 14. Gün gitiim 2 yumurtan oluşmuş gün aşırı ilişki dedi adetin 17. Günü gel çatlamış mı diye bakalım dedi tabi o ara bol bol havuç yedim yumurtam çatlasın diye 17. Günde gittiğimde 2 yumurtam çatlamış hatta sol tarafta da 3 yumurtam oluşmuş doktor bile şaşırdı son 2 gün yine ilişye gir sonra adetini bekle dedi ve adetime son iki 2 gün kala göğüs ağrısı oldu uçları çok ağrıyordu sürekli uykum geliyordu ben dedim kesin adet olacağım yine dayanamayıp test yaptım hafif bir çizgi görür gibi oldum sonra kendini kandırma diyip çöpe attım adetim 1. Ci günü çok sancım var sanki adet olmuş gibi beyaz akıntımda arttı sürekli tuvalete gidiyorum hasta oldum diye ama olmuyorum 2. Gün tekrar test yaptım çift çizgi hâlâ inanmıyorum ama doktordan randevu aldım gittim ve beta hcg 193 çıktı artık hamileyim öncelikte çok dua ettim ALLAH’a sığındım sonra üste bahsettiğim gibi yememe içmeme dikkat ettim arada yürüyüş yaptım kesinlikte umudunuzu kaybetmeyin ALLAH tan isteyin ve elinizden geleni yapın tüp bebekten önce çok aşamalı tedaviler var inşallah sizinde duanız kabul olur sağlıklı bir şekilde çocuklarınızı kucağınıza alırsınız