• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH değeri normale dönebilirmi? AMH Değeri Normale dönen varsa lütfen paylaşabilirmi

mononokeayakashi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
9
0
86
35
İstanbul
Merhaba,

36 yaşındayım. Amh değerimin 0,6 öğrendim. Normal sağlıklı bir kadında AMH değerleri 2.0-6.8 ng/ml. Bu değerin zamanla değiştiğine şahit olan varsa ne gibi tedaviler uyguladıklarını paylaşabilir mi...?

Merhaba,

36 yaşındayım. Amh değerimin 0,6 öğrendim. Normal sağlıklı bir kadında AMH değerleri 2.0-6.8 ng/ml. Bu değerin zamanla değiştiğine şahit olan varsa ne gibi tedaviler uyguladıklarını paylaşabilir mi...?

Selam fazla takilma bu hormona bende 0.3 hamile kaldim.20 sene sonra Rabbim nasip etti sukrolsun onemli olan fsh onun degeri kac?Rabbim gonlunuze gore versin Allahim tum isteyenlere nasip etsin ins hayit tohumu ic canim sabah aksam incir kuru yap saracoglunun kurunu Allahim yar yardimciniz olsun Aminnnn

Merhaba,

Bende 30 yaşındayım. Amh değerim <0.1 çıktı. 3 kez normal olarak hamile kaldım. Doktor bile şaşırdı iki kez yaptırdım amh testini ikiside aynı çıktı. Fsh ise sınırlarda geziyor. Dua edin bol bol. Şuan hamileyim incir kürü uygulamıştım sonuncusunda da, etkisi var mı bilmem ama denemenizi bende tavsiye ederim.

Merhaba,

Merhaba benim değerim 0,08 di bu değer malesef değişmiyor ama çokta belirleyici değil 2 tüp bebek denedim olumsuz sonrasında kendiliğinden oluşan gebelik şu an 20 haftalığım Allah izin verirse nisanda gelicek bebişim .
1-kesinlikle tahlillere takılmıycaksın
2-umudunu asla yitirmiceksim
3-maddi imkanların yettiğince doktor kont. olup yumurta takibi yada tüp deniyeceksin
4-bol bol dua
herşeyi oluruna bıraktığında mucizen zaten seni bulacaktır.
sevgiyle kal en kısa sürede anne olmanı tüm kalbimle diliyorum.

Selam fazla takilma bu hormona bende 0.3 hamile kaldim.20 sene sonra Rabbim nasip etti sukrolsun onemli olan fsh onun degeri kac?Rabbim gonlunuze gore versin Allahim tum isteyenlere nasip etsin ins hayit tohumu ic canim sabah aksam incir kuru yap saracoglunun kurunu Allahim yar yardimciniz olsun Aminnnn

Teşekkür ederim Nil Hanım, tebrik ederim analı babalı sağlıklı büyüsün, sevgiler

Bende 30 yaşındayım. Amh değerim <0.1 çıktı. 3 kez normal olarak hamile kaldım. Doktor bile şaşırdı iki kez yaptırdım amh testini ikiside aynı çıktı. Fsh ise sınırlarda geziyor. Dua edin bol bol. Şuan hamileyim incir kürü uygulamıştım sonuncusunda da, etkisi var mı bilmem ama denemenizi bende tavsiye ederim.

Teşekkürler Nilüfer Hanım,

tebrik ederim analı babalı sağlıklı büyüsün

Merhaba benim değerim 0,08 di bu değer malesef değişmiyor ama çokta belirleyici değil 2 tüp bebek denedim olumsuz sonrasında kendiliğinden oluşan gebelik şu an 20 haftalığım Allah izin verirse nisanda gelicek bebişim .
1-kesinlikle tahlillere takılmıycaksın
2-umudunu asla yitirmiceksim
3-maddi imkanların yettiğince doktor kont. olup yumurta takibi yada tüp deniyeceksin
4-bol bol dua
herşeyi oluruna bıraktığında mucizen zaten seni bulacaktır.
sevgiyle kal en kısa sürede anne olmanı tüm kalbimle diliyorum.

Teşekkür ederim ays73 Papatya, tebrik ederim analı babalı sağlıklı gelsin büyüsün inşallah, sevgiler

Nil1971 teşekkür ederim, FSH 18,10 çıktı. inebilirmi bilemiyorum....

Nil1971 teşekkür ederim, FSH 18,10 çıktı. inebilirmi bilemiyorum....

Fsh her ay değişebiliyor. Stres yapma. AMH'nin olumlu değişmesi mümkün olmuyor bildiğim kadarıyla. Çünkü amh doğuştan olan yumurta rezervimizi gösteriyor. Ben fsh ıma çok sık baktırırım. Değişkenlik gördüm. 5o'den 10-15 e düşen okudum bu forumlarda....

merhaba ben 33 yasındayım 5 yıllık evliyim cocuk ıstıyoruz adetin 3 gunu vermıs oldugum amh ve hormon testlerım Fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 amh : 0,49 degerlendırebılırmısınız tesekkur ederim.

Back
X