Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşükte değil yüksekte değil tam olması gerektiği gibi.. bu değerle normal hamile kalınır.27 yaşında amh değerim 1.65 iyi mi yoksa yaşıma göre düşük mü sizce?Düşük ise düşük amh ile doğal yolla hamile kalan var mı?
İnternet araştırdım yaşıma göre düşük diye anladım ben ama içimi rahatlattınız teşekkür ederimDüşükte değil yüksekte değil tam olması gerektiği gibi.. bu değerle normal hamile kalınır.
Düşük değil normal bir değer. Gebelik için resveratrol takviyesi güzel destekleyici oluyor. Reglden ovülasyona kadar, ovulasyon sonrası alınmıyor.27 yaşında amh değerim 1.65 iyi mi yoksa yaşıma göre düşük mü sizce?Düşük ise düşük amh ile doğal yolla hamile kalan var mı?
Peki hamilelik var mıydı 2 sene önce ya da 29 yaşındaki amh ile oldu mu ?Benim 2 sene önce yani 27 yaşında 1,56 idi bu sene 29 yaşında 0.93 çıktı ama düşme hızı kişiden kişiye değişiyor sanırım benim biraz hızlı düştü
30 yaşındayım amh değerim 2,47 fakat eşimin sperm değerleri güzel olmasına rağmen 9 aydır hamile kalamadım . Amh değeri 0-1 arası olup ilk 3 ay içerisinde hamile kalan çok kadın var. Amh değerinin hamile kalmak için tek başına bir gösterge olduğunu sanmıyorum. Değeriniz düşük değil
Çok teşekkür ederim.30 yaşındayım amh değerim 2,47 fakat eşimin sperm değerleri güzel olmasına rağmen 9 aydır hamile kalamadım . Amh değeri 0-1 arası olup ilk 3 ay içerisinde hamile kalan çok kadın var. Amh değerinin hamile kalmak için tek başına bir gösterge olduğunu sanmıyorum. Değeriniz düşük değil kafanıza takmayın.
Benimde eşimin hiç sıkıntısı yok aynı şekilde benim de her test yapıldı Rahim filmine kadar.Sadece ilk kez bu amh değerime bakıldı.Doktora 1 hafta sonra göstereceğim.Aklıma takıldı merakta ettim.Araştırdım biraz şüphede kaldım.Çok teşekkür ederim.
Düşük değil normal bir değer. Gebelik için resveratrol takviyesi güzel destekleyici oluyor. Reglden ovülasyona kadar, ovulasyon sonrası alınmıyor.
Belki araştırmak istersiniz