Amh değeri yüksekliği hakkında bilgisi olan var mı?

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
Merhaba arkadaşlar ben Kasım ayında 2. kez çikolata kisti ameliyatı olmuştum ocak ayında amh değerime baktırdığımda 1.01 çıkmıştı bu hafta tekrar baktırdım amh 14.24 çıktı. Değerin yanlış çıkma ihtimali var mı yoksa şimdi de pcosla mı uğraşacağım bana fikir verebilecek kimse var mı? Doktorla 2 hafta sonra görüşebileceğim.

Yeniden baktirin adetin 2. günü , iki eski deger arasinda ucurumlar var

Arada çok fark var kesinlikle birde başka laboratuvar da tekrarlayın

Yeniden baktirin adetin 2. günü , iki eski deger arasinda ucurumlar var
Evet ben de çok şaşkınım ilk defa böyle bişe geldi başıma bu ay soğan suyu kürü yaptım o mu etkiledi acaba. birde muayene eden doktor 2.4 cm kist görünüyor sonuçlar çıkınca bi bakalım demişti açıkçası korkmaya başladım daha 4 ay önce ameliyat oldum artık o kadar yoruldum ki yeni bir problemle karşılaşmak istemiyorum.

Arada çok fark var kesinlikle birde başka laboratuvar da tekrarlayın
Normalde hep aynı yerden baktırıyordum şehir hastanesinde. Kasımda ameliyata girerken 1.51 di ocakta 1. 01 di ameliyattan dolayı düştü şimdi 14.34 görünce iyice sinirlerim bozuldu. Haftaya gideceğim

Normalde hep aynı yerden baktırıyordum şehir hastanesinde. Kasımda ameliyata girerken 1.51 di ocakta 1. 01 di ameliyattan dolayı düştü şimdi 14.34 görünce iyice sinirlerim bozuldu. Haftaya gideceğim
Canım benimde amh 14 çıktı sen baktırabildin mi ne dedi doktorun acaba bende endişeleniyorum..

Canım benimde amh 14 çıktı sen baktırabildin mi ne dedi doktorun acaba bende endişeleniyorum..
Canım ben geçen hafta gittim doktoruma muayene de etti pcos görünümü yok hatta 1 tane yumurtan var çatlamış onu değerlendir amh değerinin 14 olması bende bişey ifade etmedi dedi. Bence sende bir an önce görün

yaa ne güzel Kuzum beni alttan muayne etti yumurtalarımı saydı. (ergenliğimde pcos denilmişti. ) Sonra doktora sordum pcos muyum dedim oda pcos gibi değilsin sadece yumurtaların bi tık fazla, kan sonuçlarında cıksın bakalım dedi. Lhs Fhs İyide Amh fazla olunca korktum.. Haftaya gidicem canım inşallah sıkıntı değildir. Peki sen herhangi birsey kullandın mı?

Bende adeti bekliyorum canım hormonlara o zaman bakacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…