Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende amh sonuc bekliyorum sizin kaç günde cıkmıstıMerhaba herkese,
Amh testi sonucum 11.09 cıkmış. İnternette cok yüksek diyor? Bilginiz var mı ne yapılmalı yüksek oldugu durumda?
Sonucunuz kac günde cıktıBenim de 8,66 çıktı. Adetim düzgün, kilo problemim yok. Sivilce yada tüylenme problemim de yok. İlk defa bakıldı ve böyle çıktı. Fsh Lh değerlerim de dengeli.
Amh yüksek diye direk pko lu mu olmuş oluyorum? Yada gebeliği etkiler mi bu durum?
Ben 10.02 de verdim kan testi. Bugun cıktı, bayaga uzun sürüyor sanırımMerhaba bende amh sonuc bekliyorum sizin kaç günde cıkmıstı
Yüksek değer cıktıgı zaman, pco deniyor. Anlamadım bende birden fazla yumurta kistik duruma geliyormuş ve adet görmeyi geciktirip yumurtlama sorununa neden oluyormuşBenim de 8,66 çıktı. Adetim düzgün, kilo problemim yok. Sivilce yada tüylenme problemim de yok. İlk defa bakıldı ve böyle çıktı. Fsh Lh değerlerim de dengeli.
Amh yüksek diye direk pko lu mu olmuş oluyorum? Yada gebeliği etkiler mi bu durum?
Hangi hastanede yaptırdınızDevlette yaptırdım.2 yada 3 günde çıktı.
Merhaba hangi hastanede yaptırdınızBen 10.02 de verdim kan testi. Bugun cıktı, bayaga uzun sürüyor sanırım
Medicalparkta yaptırdımMerhaba hangi hastanede yaptırdınız
Ne kadar ücret ödediniz acabaMedicalparkta yaptırdım
190 tl ydi sanırım bu testNe kadar ücret ödediniz acaba
Pcos oluyorsunuz. Benimde 12.96 çıkmıştı şuanda 20haftalık hamileyim. Çocuğa engel değil sadece baş etmesini öğrenmeniz gerekliMerhaba herkese,
Amh testi sonucum 11.09 cıkmış. İnternette cok yüksek diyor? Bilginiz var mı ne yapılmalı yüksek oldugu durumda?
Ben 54 kiloyum 1,70 boyundayım. kilo sorunumun oldugunu düşünmüyorum ama bilemedim. Abur cubur yiyen biri değilim ancaj çikolata düşkünlüğüm var fakat onu da cok tüketmiyorum. Spor olarak ta belirli günlerde pilates yapıyorum. Ben bitaz stresli bir sektörde stresli bir departmanda çalışıyorum. En büyük düşmanım o sanırımPcos oluyorsunuz. Benimde 12.96 çıkmıştı şuanda 20haftalık hamileyim. Çocuğa engel değil sadece baş etmesini öğrenmeniz gerekliKilo varsa verilmeli hayata spor sokulmalı en az 5 gün be sağlıklı beslenme ile başardım yola getirmeyi
Sanırım stresle başa çıkmanız gerek bol bol meditasyon yapmalısınız kendinize zaman ayırın mutlaka.. stres zaten bizim en büyük düşmanımız. Bir de günde 2 fincan yeşil çay mutlaka için ve araştırın gerçek bir ametist bileklik takın herşeyin yoluna gireceğini ama sizin için (herkes gibi) vakti zamanı olduğunu unutmayınBen 54 kiloyum 1,70 boyundayım. kilo sorunumun oldugunu düşünmüyorum ama bilemedim. Abur cubur yiyen biri değilim ancaj çikolata düşkünlüğüm var fakat onu da cok tüketmiyorum. Spor olarak ta belirli günlerde pilates yapıyorum. Ben bitaz stresli bir sektörde stresli bir departmanda çalışıyorum. En büyük düşmanım o sanırımbana verebileceğiniz başka tabsiyeleriniz var mı??
Mormal diyorlar bu değer içinKızlar benimde 6.15 cıkmıs nasıl