• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh değerim 0.2, doktor naturel siklus önerdi.

Bana da onu önerdi 29 yaş amh 0.11. İlaçlı da dolu çıktı benim toplananlar ama transferi böyle yapmak istedi şu an tedaviyeyim

Bişey sorucam kızlar doğal siklusla transfer yapılma nedeni doktorların çok umut görmediği durumlar mı? Anlayamadığım için soruyorum çünkü benim 5.gün embriyom vardı doğal siklusla hazırlandım ve negatif sonuç almıştım

Benim yumurtalarım iğneyle büyümediği ve tollanamadan çatladığı için ilaçsız bir şekilde olmasını uygun gördü. Yani yumurtalar kalitesiz ve az olduğu için.

Bana doktor sadece fermera verdi. Adetin 2. Günü başlayıp çift doz 5 gün süreyle kullanacağım. Doğal siklus olacak. Yani bu kadarıyla yumurta elde edebilecek miyiz bilmiyorum. Takviyeler de kullanmaya başladım ama tüp bebek sürecine girdikten sonra kullanmaya başlamak için geç kaldım sanırım. Doktor herhangi bir takviye önermedi, sorduklarımı da geçiştirdi bu arada. Pek inanmıyor muhtemelen faydalı olduklarına.

Merhabalar, ben de 34 yasindayim ve amh 0.2 tedaviye onumuzdeki aylarda baslayacagim daha doktor ve hastane karar veemedim( bu konuda da onerilerinize acigim)
Naturel siklus nedir ? Ilk defa duyuyorum prp duymustum daha once

Yaşım 36. İlk tüp bebek denemem iaçlıydı ama yumurtalar boş çıktı. Benim durumumda olup naturel siklus ile gebe kalabilen var mı acaba? Umut çok az gibi konuştu doktor.
Adetiniz düzenliyse doğal siklüste tutunma şansı artıyor demişti benim doktorum,9 normal ilaçlı seminerden sonra 10.doğal süklüsle pozitifi gördük Allah a şükür

Back
X