Amh değerim 0.5

Evet Ama tüp bebekle. Ancak senin yaşın genç iyi bir kadın doğumcuya git doğal da olabilir canım. Amh düşük yumurta sayın az ve kaliten düşük olabilir. Dra görünmeden olmayabilir.

Benim de amh 0.40 çıktı doktor doğal tedavi verdi soğan ,hayıt felan ama buraları okuyorum tüp bebek olmadan şans yok diyorlar çok umutsuz oluyorum. Yaş 29

32 yaşında 0,07 AMH ile doğal yoldan hamile kaldım. kızım 1 yaşında :) sağlıklı beslendim, kafeini azalttım, stresten uzak durdum, hayıt hapı kullandım. bir kere incir kürü yaptım. bir süre de aslanpençesi çayı içtim. lh testleri ile yumurtlamamı takip ettim. azıcık olan yumurtamın kalitesini arttırmaya çalıştım hep. evet çok imkansız gibi görünen bir hikaye ama bir bebek dünyaya gelmek istediğinde mutlaka geliyor.

Maşallah Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin size de çok teşekkür ederim

Merhabalar 28 yaşındayım amh değerim 0.5 çıktı bu durumda olup hamile kalan oldu mu?
Benim geçirdiğim cerrahi sonrası 0.4e düştü sonra Bülent tıraşa gittim vitamin verdi birkaç tane evlen gel tüp bebek yapalım dedi sonra evlendim ameliyat olan doktorum sürekli yükselecek diyodu amh için zamanla vitaminler de iyi geldi sanırım yükseldi en son ölçümüm 2.6. Hamile kalamadim ama tabi hala orası ayrı mesele

Hayıt hapı ve aslanpençesini kaç ay kullandın?
Fsh, E2 kaçtı?
Yürüyüş, bol su, erkenden uyuma var mıydı?
Hayırlı olsun bebeğiniz

Hayıt hapı ve aslanpençesini kaç ay kullandın?
Fsh, E2 kaçtı?
Yürüyüş, bol su, erkenden uyuma var mıydı?
Hayırlı olsun bebeğiniz
fsh e2 yi değer olarak hatırlamıyorum ama onlar da çok kötü durumdaydı. normal aralıklarda değildi. aslında ben çok kısa uyguladım bu dediklerimi cünkü hemen hamile kaldım. doktorlar tüp bebekle bile çok zor diyordu bana. kısmet işte. bir kaç ay kafamızı toparlayalım sonra tüp bebeğe başlarız dedik eşimle. gerek kalmadı çok şükür.

yürüyüş ve erken uyuma yoktu çünkü yoğun çalışıyorum. ama bol su vardı.

Benim de amh 0.40 çıktı doktor doğal tedavi verdi soğan ,hayıt felan ama buraları okuyorum tüp bebek olmadan şans yok diyorlar çok umutsuz oluyorum. Yaş 29
Merhaba amh 0.58 çıkmıştı ya 2 hafta önce yine test yaptım 1.24 çıktı incir zeytinyağı kürü yiyoruz şu an 1 aylık hamileyim umudunuzu kaybetmeyin

0,1 amh ile 3 defa doğal hamile kaldım ilk ikisi sağlıksız gecelikti kayıplarımdan sonra amh ve pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim tüp bebeğe başlayacağım ay tekrar doğal hamile kaldım şuan çok şükür her şey yolunda 20. Haftamızdayız

Amh 0.9 sonra 0.8 çıktı, yaşım 29 suan , yumurtalarin amhinda da kötü cok cok azalmış dedi en iyi doktorlar, biraz süre verin denemek istiyorum dedim hepsi hemen tup bebeğe başla dediler, ben bi şekilde bazı sıkıntılardan tüp bebeğe başlayamadım, temmuzda doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim, amh a cok takılmayin ,yaşınız genç mutlaka en az 1 - 1.5 yıl deneyin.

Burayida okursanız amh i cok düşük o kadar çok gebe kalan var ki ve doktor bana şunu demisti senin çocuğun olmaz sana kimse diyemez ama senin vaktin yok demişti, sanki amh bir iki aya menopoz seviyesine gelecek gibi davranıp hareket ediyorlar ama bu amh ler 40 li yaşlara rahat götürüyor ve kanaatimce tüp bebek gerçekten bi sektör tabi ki yapılmalı olmuyorsa ama acele edilmemeli bence...

Kaç ay uygulayıp kaldın?

Dr tüple bile zor diyince insanın tüm midi gidiyor di mi?

Kaç ay uygulayıp kaldın?

Dr tüple bile zor diyince insanın tüm midi gidiyor di mi?

merhaba yeni gördüm bunu. çok komik bir şekilde 2 ay uygulayıp hamile kaldım. ama lh takibinin gerçekten çok faydasını gördüm. ilk test yaptığımda da eşime bu test bozuk galiba pozitif çıktı diye haber vermiştim o kadar ihtimal vermiyodum hamile kalmış olabileceğime

gittiğim bir doktor tüple bile olmaz dediğinde ne kadar ağladım bir ben bilirim. doğum yapınca da uzun süre bebeğimi adamın masasına işetme hayalleri kurmuştum :)

Bana da asla doğal yoldan çocuğun olmaz diyen beni baya karşısında daha sonra da saatlerce ağlatan bir doktor vardı şu an ben de hamileyim o hastanede farklı doktor takip ediyor gebeliğimi. Her kontrole gidişte içimden adamın odasına dalıp bak işte hamile kaldım gördün mü hani kalamazdım genç bir kıza nasıl bu kadar acımasızca konuştun diyesim geliyo. Çocuk sahibi olamayacağımı söyleyen çok doktor vardı ama o gerçekten bunu cok kırıcı bir şekilde yapmıştı

Rabb'im herkesin hayalini yaşatsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…