Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahliliniz kaç günde çıktı acaba
aynı gün hepsi aslında amh cuma çıkar dedi dün verdim ama oda aynı gün çıktıTahliliniz kaç günde çıktı acaba
Ben cumartesi verdim hala çıkmadıaynı gün hepsi aslında amh cuma çıkar dedi dün verdim ama oda aynı gün çıktı
araştırma hastanesiydi belki ondan olabilir benimkiBen cumartesi verdim hala çıkmadı
Bende özelde vermiştim belkidearaştırma hastanesiydi belki ondan olabilir benimki
aslında adetim düzenli foliküldede çıkmadı ama son bir yılda 20 kilo aldım ondan olabilirmi yükselmesipco var amh yüksek olması gerekenden
kilo aldım son 1 yılda olabilir mi onunla alakasıAmh 6 diyor. Pcos var sanırım
Benimde adetim düzenli kıllanmam yok saç dökülmem yok ama pcos var herkeste farklılık gösterebilir pcos varsa eğer kilo vermek işe yarıyor bilginiz olsun. Dr gösterdiniz mi sonuçları? Benim bundan önce gittiğim iki doktor ultrasonda bakıp tahlillerime bakıp çok iyi diyip gönderdi. En son gittiğim doktor polikistik görünümün var dedi. Sonra özele gitmeye karar verdim. Özelde ki doktor da dört dörtlük polikistiksin dedi. Yani önceki gittiğim doktorlar at gözlüğü mü takmıştı anlamadımaslında adetim düzenli foliküldede çıkmadı ama son bir yılda 20 kilo aldım ondan olabilirmi yükselmesi