Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amh düşük mü canım test yaptırdın mıAmh dusuklugunun bir belirtisi var mı mesela adet goruyor msnz ya da kısa mı sürüyor uzun mu normal dışı bir şey var mı
Yok cnm ölçtürmedim fsh ölçüldü iki kez gayet iyi doktor gerek yok dedi ama yine de merak ediyormAmh düşük mü canım test yaptırdın mı
Sen yine de bi ölçtür gerek yok olur mu canım aklında hiç bi soru işareti kalmasın b12 d ve e vitaminlerin baktır insülin direncine baktir rahim filmi çektirmediysen çektir sperm testi yaptormadıysa eşin yaptırsın biz 3 yıldır olmayınca dna hasar testi bile yaptırdık şimdi de genetik test yaptıracağımYok cnm ölçtürmedim fsh ölçüldü iki kez gayet iyi doktor gerek yok dedi ama yine de merak ediyorm
Teşekkür ederim CanIm benimBenim amh 0.4tü geçen sene..
Ve hiç bir belirtisi yoktu...
Düzenli regl olurum, günleri normaldir.
Mecburi kürtaj sonrası test yapılınca çıktı ortaya
Fsh ile amh çok orantılı olmayabiliyor. Fsh senin o günkü stresin ya da mutluluğunda değişebiliyor
Aklında kalacağına, test yaptırabilirsin. Ne kaybedersin ki..
İyi çıkarsa ne ala... İyi çıkmaz ise de ona göre tedavi olmaya çalışırsın.
Vitaminlerim iyi insülin direnci ne oluyor onu bilmiyorum diğer hormonlarımı ölçtümSen yine de bi ölçtür gerek yok olur mu canım aklında hiç bi soru işareti kalmasın b12 d ve e vitaminlerin baktır insülin direncine baktir rahim filmi çektirmediysen çektir sperm testi yaptormadıysa eşin yaptırsın biz 3 yıldır olmayınca dna hasar testi bile yaptırdık şimdi de genetik test yaptıracağım
Şeker var mı diye bakılır canım o da gebe kalmayı engeller dahiliye bakarVitaminlerim iyi insülin direnci ne oluyor onu bilmiyorum diğer hormonlarımı ölçtüm
Sağ ol can.Şeker var mı diye bakılır canım o da gebe kalmayı engeller dahiliye bakar
Adetler bir tık daha kısa sürüyor doktor bana sormuştu çünkü adetin kaç gün sürüyor diye yedi olunca amh ye gerek yok dedi. Üç gün ve daha azı şüpheliymiş. Annem 42 yaşında adetleri azaldı beş gün sürerken üç gün adet dördüncü gün leke olarak geliyordu doktor amh testi yaptı tam 0. 90 mı ne çıkmıştı doktor menepoz yakınlaşmış dedi.Amh dusuklugunun bir belirtisi var mı mesela adet goruyor msnz ya da kısa mı sürüyor uzun mu normal dışı bir şey var mı
Anladım Canan çok sağ olAdetler bir tık daha kısa sürüyor doktor bana sormuştu çünkü adetin kaç gün sürüyor diye yedi olunca amh ye gerek yok dedi. Üç gün ve daha azı şüpheliymiş. Annem 42 yaşında adetleri azaldı beş gün sürerken üç gün adet dördüncü gün leke olarak geliyordu doktor amh testi yaptı tam 0. 90 mı ne çıkmıştı doktor menepoz yakınlaşmış dedi.
Amh değeri ne olmalı hamilelik oluşması için?Benim amh 0.4tü geçen sene..
Ve hiç bir belirtisi yoktu...
Düzenli regl olurum, günleri normaldir.
Mecburi kürtaj sonrası test yapılınca çıktı ortaya
Fsh ile amh çok orantılı olmayabiliyor. Fsh senin o günkü stresin ya da mutluluğunda değişebiliyor
Aklında kalacağına, test yaptırabilirsin. Ne kaybedersin ki..
İyi çıkarsa ne ala... İyi çıkmaz ise de ona göre tedavi olmaya çalışırsın.