Amh hormon

Minesuu

Kun fe yekun.. 👩‍👧‍👧🙏
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
5.046
5.752
198
Merhabalar. 1 senedir her ay hormonlarima baktrdim her ay ayni cikiyor dalgalanmalar yok. bu ay ilk kez amh ye baktirdim 1.cikti. hormonlarim normalken amh neden boyle cikmis.olabilir. Fsh ta rezevri gosteriyor sonucta. Amh ile fsh arasindaki tezatlik nedir ? yum rezevri icin sag da ve solda kac yumurta olmali normal diyebilmek icin. veya kac yumurtanin altina duserse azalma diyebiliriz ? tesekkurler
FSH 5.83
LH 4.82
TSH 1.08
E2 76
PROLAKTIN 13
AMH 1

Merhabalar. 1 senedir her ay hormonlarima baktrdim her ay ayni cikiyor dalgalanmalar yok. bu ay ilk kez amh ye baktirdim 1.cikti. hormonlarim normalken amh neden boyle cikmis.olabilir. Fsh ta rezevri gosteriyor sonucta. Amh ile fsh arasindaki tezatlik nedir ? yum rezevri icin sag da ve solda kac yumurta olmali normal diyebilmek icin. veya kac yumurtanin altina duserse azalma diyebiliriz ? tesekkurler
FSH 5.83
LH 4.82
TSH 1.08
E2 76
PROLAKTIN 13
AMH 1
merhabalar : amh tekrar edılmelı . Yapılacak transvagınal ultrasonografi ile ıle sag ve sol yumurtalıktakı antral follıkul(3-9mm capındakı yumurta kesecıklerını saymak) sayımı yapılmalı.( normalde sag ve sol yumurtalıkta her bırınde ayrı ayrı 6-8 er folıkul olmalı) Bol sans dılerım.

Back