Tüp Bebek Merkezleri Amh normal ama yumurta kalitesini nasıl anlarım

izmirburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
820
316
103
34
Yaşım 29 5.kaybım sonrası yapılmamış tek rest olan amh yaptırdım ve 3.78 çıktı
Gebeliklerimde her türlü önlemi aldım ama yaradan nasip etmeyince ne yaparsan yap olmuyor
Tüm testler yapıldı hiç bir sorun yok eşiminde öyle ileri hareket %10 ve morfolojisi %2 ama devamlı hamile bıraktığı için doktorlar önemsemiyor
Sorum amh iyi olmasına rağmen yumurta kalitesinde problem olabilir mi
Bu konuda deneyimlilerin görüşüne ihtiyacım var

Merhaba oncelikle gecmiş olsun
Kayıplarınız kac haftalıklı

Şöyleki morfoloji degeri dusuk eşinizin hamile kalsanız bile sperm morfolojisi düşük oldugunda yani %4den az oldugunda embriyo gelisemiyor ve dusuk oluyor. Yumurta yı dollemesi yeterli degil, morfolojik bozukluk embriyo gelişimini durduruyor. Ben erkek infertilite drlarının soylediğini yzyrm size

Yum kalitesi sadece tüp bebekte belli olur ve dollenmenin ilk 3 gunu yumurta sonraki gunden sperm kalitesi sorumludur
Sizdeki sıkıntı sperm faktoru oldgunu dusunuyorum
İnfertilite dr gorunsun esiniz

Yaşım 29 5.kaybım sonrası yapılmamış tek rest olan amh yaptırdım ve 3.78 çıktı
Gebeliklerimde her türlü önlemi aldım ama yaradan nasip etmeyince ne yaparsan yap olmuyor
Tüm testler yapıldı hiç bir sorun yok eşiminde öyle ileri hareket %10 ve morfolojisi %2 ama devamlı hamile bıraktığı için doktorlar önemsemiyor
Sorum amh iyi olmasına rağmen yumurta kalitesinde problem olabilir mi
Bu konuda deneyimlilerin görüşüne ihtiyacım var
Rahim filmi çektirdiniz mi? Çok geçmiş olsun. Yada birden fazla kayıplarda araştırma yapmaları gerwkiyor

Histereskopi+rahim içi dokusundan cd56 testi yapıldı mı
Düşüklerin cok nedeni olabilir tabiki siz her testi yaptırdım dediniz ama yinede sormak istedim

Histereskopi+rahim içi dokusundan cd56 testi yapıldı mı
Düşüklerin cok nedeni olabilir tabiki siz her testi yaptırdım dediniz ama yinede sormak istedim
Rahim filmi var rahim yapısının da normal olduğu söylendi cd56 testim yok onun için İstanbul’a gitmem gerek bir doktor söylemişti bana tüm testlerimi göndermiştim bu test yapılmamış dedi

Merhaba oncelikle gecmiş olsun
Kayıplarınız kac haftalıklı

Şöyleki morfoloji degeri dusuk eşinizin hamile kalsanız bile sperm morfolojisi düşük oldugunda yani %4den az oldugunda embriyo gelisemiyor ve dusuk oluyor. Yumurta yı dollemesi yeterli degil, morfolojik bozukluk embriyo gelişimini durduruyor. Ben erkek infertilite drlarının soylediğini yzyrm size

Yum kalitesi sadece tüp bebekte belli olur ve dollenmenin ilk 3 gunu yumurta sonraki gunden sperm kalitesi sorumludur
Sizdeki sıkıntı sperm faktoru oldgunu dusunuyorum
İnfertilite dr gorunsun esiniz
Kaç doktorla görüştüm izmirde hamile bıraktığı için morfoloji değerini önemsemiyorlar malesef

Vardı Eylül’de %40 tan %13 w gerileme oldu ancak 6-7 kadar sonra kimyasal yaşadım 2 ay sonrada kalp atışı olmayan gebelik yeniden artması nedeniyle kayıp yaşamış olmaktan şüpheleniyorum
Tup yaptirdinizmi bilmiyorum ama eleme daha iyi olur gibi hic olmazsa 1 2 defa denenir.. soruna daha detayli inilir gibi kalabiliyorsunuz nihayetinde insallah baktiniz yine olmuyor ona gore karar verirsiniz. Yada başka ne gibi formulu olabilir danisirsinz ama erkek faktoru gibi duruyor dolleyebiliyor ama genetik problemler olusuyor demekki.bu sekilde tuple pgt bekleyen tanidiklarim var.

Tup yaptirdinizmi bilmiyorum ama eleme daha iyi olur gibi hic olmazsa 1 2 defa denenir.. soruna daha detayli inilir gibi kalabiliyorsunuz nihayetinde insallah baktiniz yine olmuyor ona gore karar verirsiniz. Yada başka ne gibi formulu olabilir danisirsinz ama erkek faktoru gibi duruyor dolleyebiliyor ama genetik problemler olusuyor demekki.bu sekilde tuple pgt bekleyen tanidiklarim var.
Hiç o kısma girmedik ama son kayıp sonrası düşünüyoruz pgt değilde ngs tüm kromozomların taranması şeklinde

• Beğen
Reactions: H M
Hiç o kısma girmedik ama son kayıp sonrası düşünüyoruz pgt değilde ngs tüm kromozomların taranması şeklinde
Anladim kolaylik dilerim kayiplarlada zor. Olmamasi da zor. Ben tüp yaptirdim trasnfer olmadim..okadar derine inmedik tabi ama. Inş kisa zamanda sizinde sonuclanir.

Dhea da hormon testimle yapilmisti yuksekligi alcakligi tam olarak ney ifade ediyor acaba.. doktora gosterememistim.yeterli bilgi de bulamadim.
Şöyle söyleyeyim ben 29 yaşındayım bana doktorum senin yaşındaki birinin değeri 200 ile 250 olması lazım demişti ama benim 69 çıktı şuan dhea takviyesi alıyorum bende
Dhea so4 değil mi
Evet cnm o

Şöyle söyleyeyim ben 29 yaşındayım bana doktorum senin yaşındaki birinin değeri 200 ile 250 olması lazım demişti ama benim 69 çıktı şuan dhea takviyesi alıyorum bende

Evet cnm o
Baktım şimdi 250
Allah’a bıraktım ben hiç bir şeyimde sıkıntı yok çözüm çok basit ol diyecek ve olacak demekki henüz vaktimiz var

Evet cnm o
Anladim.. ayni yaştayiz.benim 350 cikmisti.. fazla gibi duruyor biraz ama:) tşk ederim cvbnz icin

Back
X