Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy canim..... yaşım 27 benim amh degerim 1.23 ve sigara kullanıyorum dedigin gibi stres cok oluyor bu sefer . Neyse ben 25 kasimda asilama oldum daha sonra 21 aralikta dış gebelik oldugunu ogrendim sigara kullanimi da anormal gebelikleri tetikliyormus allahim bu agriyi dusmanima yasatmasin hamile kalayim diye ugrasirken suan dusmesi icin ugrasiyorum belki sizin icin sigara bırakmaniza yardimci olur. Sigrayi azalt da demiyorum direk birak . Benim tavsiyem size bu.Merhabalar bayanlar öncelikle yaşım 31 Amh 0.60 ama tüp bebek tedavısıne baslıyorum en kotu tarafıda stresle orantılı sigarayı azaltacagım yerde çoğalttım içinizde bunu yapan oldumu yada tavsiyelerınız nelerdır?
Tedaviye başlamadan önce sigarayı bırakmanızı tavsiye ederim. Bıraktıktan sonra tedaviye başlamanız hayırlı olur. Sigara yumurta kalitesini düşürür ve bu istemeyeceğiniz bir şeydir.Merhabalar bayanlar öncelikle yaşım 31 Amh 0.60 ama tüp bebek tedavısıne baslıyorum en kotu tarafıda stresle orantılı sigarayı azaltacagım yerde çoğalttım içinizde bunu yapan oldumu yada tavsiyelerınız nelerdır?
Saol cnm ya ben cok strese girdim birde ailemden uzaktayım yalnızım ne yapacagımı sasırdımAyyy canim..... yaşım 27 benim amh degerim 1.23 ve sigara kullanıyorum dedigin gibi stres cok oluyor bu sefer . Neyse ben 25 kasimda asilama oldum daha sonra 21 aralikta dış gebelik oldugunu ogrendim sigara kullanimi da anormal gebelikleri tetikliyormus allahim bu agriyi dusmanima yasatmasin hamile kalayim diye ugrasirken suan dusmesi icin ugrasiyorum belki sizin icin sigara bırakmaniza yardimci olur. Sigrayi azalt da demiyorum direk birak . Benim tavsiyem size bu.
Amh 0.65 sigara kullanmiyorum tedavim 4 ay surdu ben 5 aydir cayi kahveyi bile azalttim haftada bir kere kahve ictim cayda gunluk 4 5 bardagi gecmemeye calistim ve bugun pozitif haberini aldim cok zor bir surec baslamak zor decam ettirmwk daha zor benim ailem yanmdaydi ama kimseye soylemedik esimle birlikte gizlice atlattik. Olumlu sonuca odaklanip yapmaniz gereken her seyi yapin bence cunku umut varMerhabalar bayanlar öncelikle yaşım 31 Amh 0.60 ama tüp bebek tedavısıne baslıyorum en kotu tarafıda stresle orantılı sigarayı azaltacagım yerde çoğalttım içinizde bunu yapan oldumu yada tavsiyelerınız nelerdır?
Sigarayı bırakamadım cok stres yaptımAmh 0.65 sigara kullanmiyorum tedavim 4 ay surdu ben 5 aydir cayi kahveyi bile azalttim haftada bir kere kahve ictim cayda gunluk 4 5 bardagi gecmemeye calistim ve bugun pozitif haberini aldim cok zor bir surec baslamak zor decam ettirmwk daha zor benim ailem yanmdaydi ama kimseye soylemedik esimle birlikte gizlice atlattik. Olumlu sonuca odaklanip yapmaniz gereken her seyi yapin bence cunku umut var
Ama bu stres hic bitmeyecek transferden sonra beklemekte stres sonra kese olusumunu bekle kalp atisini bekle derken bu surec basli basina bir stres o zaman napicaksinizSigarayı bırakamadım cok stres yaptım
merhaba benimde amh 0.86 idi, bende sigara kullanıyordum, transferden 2 ay önce sigarayı bırakıp nikotin bandı kullanmaya başladım , 2 ay boyunca dozunu azaltarak devam ettim çünkü birden bırakınca beni zorlayacağını biliyordum bu süreçte çok işime yaradı başlarda biraz zorladı ama sonra alışıyorsun zaten bant yeterli geliyor canın istemiyor, tam da konuyu açtığın gün transfer oldum ve pozitifimMerhabalar bayanlar öncelikle yaşım 31 Amh 0.60 ama tüp bebek tedavısıne baslıyorum en kotu tarafıda stresle orantılı sigarayı azaltacagım yerde çoğalttım içinizde bunu yapan oldumu yada tavsiyelerınız nelerdır?
bende öyleyimSaol cnm ya ben cok strese girdim birde ailemden uzaktayım yalnızım ne yapacagımı sasırdım![]()
Cok iyi fıkır cok saolll cnm benımrabbım evladını sağlıkla kucagına almayı nasıp etsınmerhaba benimde amh 0.86 idi, bende sigara kullanıyordum, transferden 2 ay önce sigarayı bırakıp nikotin bandı kullanmaya başladım , 2 ay boyunca dozunu azaltarak devam ettim çünkü birden bırakınca beni zorlayacağını biliyordum bu süreçte çok işime yaradı başlarda biraz zorladı ama sonra alışıyorsun zaten bant yeterli geliyor canın istemiyor, tam da konuyu açtığın gün transfer oldum ve pozitifimnaçizane tavsiyem elbette bantsız bırakmak çok daha iyi olur ama zorlanırsan bu şekilde deneyebilirsin
Benim doktorum sigara ve alkolün vücuttaki zehrini atmak İçin bir vitamin verdi bugun transfer oldum tutar ise vitamin işe yaramış olurSaol cnm ya ben cok strese girdim birde ailemden uzaktayım yalnızım ne yapacagımı sasırdım![]()