Gebeliğe Hazırlık Amh testi.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende fsh 12 amh 0,64 ile hamile kaldim bana da doktorum olmaz demişti olmaz dedigi ay hamile kaldim. Ebru destanin bir kitabi var orda bir kür dikkatimi cekti onu uyguladım. Bir litre süte bir demet maydanoz atip kaynattim altini söndürdükten sonra icine bir cay bardagi raki koyup ilk sicagi gidince buharına oturdum nerdeyse bir saat oturdum. Adetim biter bitmez 3 gun arayla iki defa yaptim yumurtalama donemine yaklasinca bırakmak gerekiyormus. Ve onu yaptıktan sonra o ay uzayan bir akintim oldu yumurtlama zamanında rahimi temizliyormus kaliteli yumurtaya yardımıymış. Bir de sabah aksam bir tatli kasigi esim ve ben aru sutu bal polen çiğ badem cig findik karisimi yapip yemistik. Once rabbimin izni ile sonra da bu yaptiklarimin vesilesi ile o ay hamile kalmistim. Ve benim öküz doktorum adetimin 21. Gunu bende smear örneği aldi çatala çıkarıp muayne etti. Hamileymisim anlamadi. Adetim gecti ve cok şükür sağlıklı bebegim dunyaya geldi. Allahim tum isteyenlere nasip etsin hepinizin kucagini doldursun. Bana da ikinci bebeğimi nasip etsin inşallah. Uzun oldu biraz ama belki biri de okur fayfasi olur diye her yere yazmaya çalışıyorum
Selam canım faydası olmaz mı umut hep bize o kürü bende yaptım ama rakı koymamıştım onu ilk defa duydum yeterki Allah nasip etsin işte inşallah bizimde yüzümüz Güler sanada bi bebiş daha gelir

Selam canım faydası olmaz mı umut hep bize o kürü bende yaptım ama rakı koymamıştım onu ilk defa duydum yeterki Allah nasip etsin işte inşallah bizimde yüzümüz Güler sanada bi bebiş daha gelir
Amin canim benim insallah benim dualarim önce bebek isteyenlere sonra kendime oldu her zaman için. Yalniz değiliz diye bir kitabi var orda yazıyor baya birşeyler var kendi yaşadıklarını anlatmis cok etkilenmistim tum yazilanlari da denemeye niyetlenmistim bu buhardan fayda gören cok olmuş instagramdan bak ebru destana baya da mesaj atan var kürleriniz sayesinde hamile kalan cok kadin var

Eklentiler

• Screenshot_20191015-220227_Instagram.webp
    Screenshot_20191015-220227_Instagram.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 47
Amin canim benim insallah benim dualarim önce bebek isteyenlere sonra kendime oldu her zaman için. Yalniz değiliz diye bir kitabi var orda yazıyor baya birşeyler var kendi yaşadıklarını anlatmis cok etkilenmistim tum yazilanlari da denemeye niyetlenmistim bu buhardan fayda gören cok olmuş instagramdan bak ebru destana baya da mesaj atan var kürleriniz sayesinde hamile kalan cok kadin var

Eklentiler

• Screenshot_20191015-220532_Instagram.webp
    Screenshot_20191015-220532_Instagram.webp
    47 KB · Görüntüleme: 65
İnceliycem canım sağol bugün hayıt çayı ve testere dişli Aslan pençesi çayına başladım birer bardak içiyorum inşallah şifa olur bi yandan korkuyorum fsh düşürüyormuş benim zaten normal diye ama bakalım nolcak hepsi üst üste gelmesin

İnceliycem canım sağol bugün hayıt çayı ve testere dişli Aslan pençesi çayına başladım birer bardak içiyorum inşallah şifa olur bi yandan korkuyorum fsh düşürüyormuş benim zaten normal diye ama bakalım nolcak hepsi üst üste gelmesin
Canim yanlis bilgilendirmek istemem ama en yuksek fsh 10 olmasi gerek cok altinda mi birde hayıt ic mutlaka cok faydaliymis bende seneler önce agnucaston kullanmıştım hayit ozlu bitkisel bir ilac

Canim yanlis bilgilendirmek istemem ama en yuksek fsh 10 olmasi gerek cok altinda mi birde hayıt ic mutlaka cok faydaliymis bende seneler önce agnucaston kullanmıştım hayit ozlu bitkisel bir ilac
Çok düşük değil canım 6 ya da 7 gibi bi rakamdı yani zaten normaldi dahada düşürmiyim demek istedim bitki çaylarıyla inşallah şifa olur

Kizlar bu hormon testini normalde saglik ocaklarinda yaptrsak olurmu o sonucuda gidiecgmz ozel doktora gostersek olurmuki

Çok düşük değil canım 6 ya da 7 gibi bi rakamdı yani zaten normaldi dahada düşürmiyim demek istedim bitki çaylarıyla inşallah şifa olur
Yok canim bence degerin iyi sen yumurta kaliteni yükseltecek birşeyler yap onemli olan bir tane yumurtan olsun ama kaliteli olsun. Ari sutu bal polen cig badem cig findik karistir ama poleni fazla koy mesela ben rahat bir avuc koymustum hatta yerken biraz zorgeldi yemeesi birtatli kasigi yiyodum baya çiğniyordum. Hem senin yumurtan kaliteli olur hemde eşinin spermleri güçlenir

Amh hormon testimi tam bilmiyrm yok bikere yaptrdm hormom testide doktr bida yapalm demisti hastanede uzak onun ickn sordm

Yok canim bence degerin iyi sen yumurta kaliteni yükseltecek birşeyler yap onemli olan bir tane yumurtan olsun ama kaliteli olsun. Ari sutu bal polen cig badem cig findik karistir ama poleni fazla koy mesela ben rahat bir avuc koymustum hatta yerken biraz zorgeldi yemeesi birtatli kasigi yiyodum baya çiğniyordum. Hem senin yumurtan kaliteli olur hemde eşinin spermleri güçlenir
Hepsini göz kararı mı karıştırıyım canım ayrı ayrı alıp

Bende fsh 12 amh 0,64 ile hamile kaldim bana da doktorum olmaz demişti olmaz dedigi ay hamile kaldim. Ebru destanin bir kitabi var orda bir kür dikkatimi cekti onu uyguladım. Bir litre süte bir demet maydanoz atip kaynattim altini söndürdükten sonra icine bir cay bardagi raki koyup ilk sicagi gidince buharına oturdum nerdeyse bir saat oturdum. Adetim biter bitmez 3 gun arayla iki defa yaptim yumurtalama donemine yaklasinca bırakmak gerekiyormus. Ve onu yaptıktan sonra o ay uzayan bir akintim oldu yumurtlama zamanında rahimi temizliyormus kaliteli yumurtaya yardımıymış. Bir de sabah aksam bir tatli kasigi esim ve ben aru sutu bal polen çiğ badem cig findik karisimi yapip yemistik. Once rabbimin izni ile sonra da bu yaptiklarimin vesilesi ile o ay hamile kalmistim. Ve benim öküz doktorum adetimin 21. Gunu bende smear örneği aldi çatala çıkarıp muayne etti. Hamileymisim anlamadi. Adetim gecti ve cok şükür sağlıklı bebegim dunyaya geldi. Allahim tum isteyenlere nasip etsin hepinizin kucagini doldursun. Bana da ikinci bebeğimi nasip etsin inşallah. Uzun oldu biraz ama belki biri de okur fayfasi olur diye her yere yazmaya çalışıyorum
Gule gule buyutun. Yalniz öküz denecek 1 durum yok, 21. Gunde kan testinde bile gebelik cikmaz ki belki daha yerlesmemisti bile. Doktorun tespit edememesi cok normal.

Gule gule buyutun. Yalniz öküz denecek 1 durum yok, 21. Gunde kan testinde bile gebelik cikmaz ki belki daha yerlesmemisti bile. Doktorun tespit edememesi cok normal.
Beni başından atti bu ay bi yumurta takibi yapalım diyebilirdi nerden biliyor yumurtam olmadigini karalar bağlatarak gönderdi beni. Ayrıca rahim duvarinin kalinlasmasindan hamile olduğunu anlayabiliyorlar. Size göre söylencek birsey olmayabilir ama bana göre var demek ki işini layığıyla yapsaydı bende gayet guzel hitab edebilirdim

Bal çörek otu tarçın ve incir kürü bende kist yaptı. Yumurtayı çok büyütüyor . Ama çoğaltıyorda. İki defa denedim kiste dönüştü yumurta ve o ay boşa gitti. Klomen gibi etki yapıyor bende, kullanamadım. Bide üstüne kist yüzünden Doğum kontrol hapı vermişti doktor. Ben tabi ki kullanmadım, soğan kürü ile hemen temizlenmişti.
Arı sütü bal polen kullandım her zaman. Hiç ara vermedim. ‘Aksu vital süper doz’ olanından
Siz kaç gün kullanımıştınız? Yumurtlamayı görünce yemeyi bıraktınız mı?
Kist olduğunu Dr mu söyledi ssiz mi anladınız?

Aynı şekilde düzenli günü gününe adet oluyorum ovulasyon testleri ile her ay yumurtlamayı takip ediyorum. 2 senede 2 kez amh ölçümü yapıldı Fakültede ki doktorum öylesine istemiş. İlkinde 0,6 çıktı hamile kaldım. Ertesi sene 0,3 çıktı hamile kaldım. Kalbi durdu 19 haftada suni sancı ile Doğum yaptım. Bu sene amh ölçtürmedim ama doktor usg de rezerv iyi dedi. Nasıl anlıyorlar anlamadım. Bu sene 0,1 olmuştır kesin. Yine deneyeceğim ben
Tekrar kesişti yollarımız:)
Bi gelişme oldu mu? Güncel amh, Fsh değerin kaç?

Canım İkinci ölen bebekten sonra aşırı stress üzüntü yaptım sonra hormon tahlilli yaptık bana doktorun dediği şu oldu; “artık istesende olmaz menapoza giriyorsun tüp bebek bile denemeni tavsiye etmem zaman ve para kaybı senin için!! Tesadüfen hamile kalsan da hemen düşük yaparsın yumurtan kalitesiz”
Daha yeni bebeğim ölmüş harap olmuşum bitmişim. Bunu duyunca kendimi yüksek biryerden atsamda içimdeki acıyı beden acısı hafifletse diye düşündüm o kadar yüreğim kanadı düşün.
Neyse ben doktordan çıktım adet oldum ve o ay hamile kaldım. Ama korkudan kimseye diyemedim.
Ve sağlıkla doğdu miniğim.
Sonra ne oldu biliyor musun ? Ben Bebek doğduktan sonra fakülteye kontrole gittim amh 0,6 çıktı. Emziriyordum. Prolaktin yüksekti troit başladı bende. Doğumdan 6-7ay sonra bir iki gün lekelenme oldu sonra adetim gelmedi. Eyvah dedim menapoza girdim adet olamıyorum.
Ve sürpriz bir şekilde gebe kaldığımı öğrendim. Ama bu defa sevinemedim çünkü bebeğim çok küçüktü.
Neyse 20 haftaya yakın yaşadı bebeğim ve bi gün sancılandım rahim açılmış dediler bebeği kaybettim.
Aradan 2 ay geçti fsh 15 amh 0,3 çıktı . Nasılsa olmaz istesekte dedik ve ben bu mart ayında hamile olduğumu öğrendim. Bir oğlum olacaktı adını Mirza koyacaktım. Diğer ölen bebeklerim de erkekti Rabbim onların acısını hafifletecek kucağıma alacaktım bebeğimi. Bebeğimi Koklayınca unutacaktım, ölen kardeşlerinin minicik mezarlarını. Benim Melek bebeğimin 17. Haftada kalbi durdu kan akışı zayıflamış diyorlar gelişimi biraz azalmış. Üzgünüm çok. Ama umutsuz değilim.
Mucizelere inanıyorum . Sende İnan. Doktora gittim Doğumdan sonra rakamları boşver dedi bana . Senin usgde herşey normal adet döngüsü de öyle. O zaman imkansız olamaz.
Ben inanıyorum. Üzülmek sadece bize zarar verir
Ya ne kadar acımasız kar ya,insanın yüzüne yüzüne de böyle söylenir mi?
Banada Dr benzer dedi,tüple bile olmaz diye.
O an ne hissedeceğiniz hiç düşünmüyorlar.

Merhaba. Hamile kalana kadar ara vermeyin yapın. Hayıt ve aslanpençesi aynı suda demlenemeZ. Ayrı ayrı demlenip içilecek ve her gün içilecek. Kesinlikle fsh düşürüyor böylece kaliteli yumurtlama sağlanıyor. Son gebelikten önce doktora gitmiştim fsh 15 çıktı yumurtalıklar iyi görünüyor aslanpençesi iç dedi ilk kez gittiğim bir doktor. Ara vermeden kullandım ve 3 ay sonra hamile kaldım . Ben hiç ara vermedim. Ve arı sütü bal polen her gün kullandım.
Kürün faydasını görmek için en az 3 ay kullanmalısınız
Hayıt ve aslan pençesi çayını hangi gün başlayacağımız önemli m adet öncesi/ sonrası?
Benimde fsh yüksek, nasıl düşürürüm?
Kaç ayda sen düşürdün?
Ya yollarımız bayağı bayağı kesişiyor maşallah 🌹🌸

Back
X