Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar benim amh değerim 0,8 şuan dahada düşmüş olabilir. Korunmayı bıraktıktan 15 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim. Baktım olmuyor tüp bebek deneyelim dedik. Ama malesef o da negatif sonuçlandı. 2 yıldır olsun diye uğraşıyorum vakti zamanı var sanırımMerhaba arkadaşlar tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Amh 0.24 çıktı ve fsh 13.75
Bu sonuçlarla tüp bebek mi yapılması gerekiyor. Normal ya da aşılama yoluyla kalınması mümkün değil mi?
Yaşına göre değişiyor ama referans değerlerinde en fazla 10 olarak gösterilir gebelik isteyen bireylerde doktor bu değerin en fazla 8 olmasını ister. Ne kadar yüksek olursa yumurta kalitesi o kadar düşüyor ve gebe kalma zorlaşıyor. Ama sağlıklı gebelik elde edenlerde olmuyo degilYanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum. Fsh değeri kaç olursa normal oluyor?
Teşekkür ederimYaşına göre değişiyor ama referans değerlerinde en fazla 10 olarak gösterilir gebelik isteyen bireylerde doktor bu değerin en fazla 8 olmasını ister. Ne kadar yüksek olursa yumurta kalitesi o kadar düşüyor ve gebe kalma zorlaşıyor. Ama sağlıklı gebelik elde edenlerde olmuyo degil
Canim senle benim degerlerimiz yakin benim fsh 13.27 amh 0.5 benim birde tüpler kapali ve benim 9 aydir gözümün yaşi dinmiyor tüp bebek denedik olmadi asilama denedik olmadi 1 yil sonra menopoz diyorlar bana ve ben düzenli adet gören birisiyim Allah büyük dicek bisey bulamiyorum ama insanin hayati tepe taklak oluyor
Merhaba dün aşılama için ilk muayeneye gittim eşim varikosel ameliyatı olmuştu. rahim filmi istediler ona gircem ve kan tahlillerim çıkmış normalde fsh değerim hep 7 çıkarken bugün 14 çıkmış. Amh değerim 1.45 iken 0.7 ye düşmüş hiç problemim yoktu bu zamana kadar polikistik overda değilim. Bu sonuçlar sıkıntı mı acaba tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi?
Size fsh için ilaç verdi mi doktor yoksa sadece aslan pençesi işe yarar mı haftaya rahim filmi çekilcem bakalımCanim ilk basta sakin ol insaAllah tüplerin aciktir o zaman kendilinden bile hamile kalabilirsin fsh düsürmeye bak