- 24 Ocak 2023
- 267
- 178
- 33
- 37
- Konu Sahibi Kusagaccicekbocek
-
Ne güzel yazmissiniz,çok teşekkür ederim,bı 6ay dinlenip tekrar deneyeceğim inşallah,bu süreçte olabildigince sağlıklı beslenip takviyeleri kullanıp sonucu beklemekten başka ne gelir elden,Allah uğraşan isteyen herkesi hayırlısıyla sevindirsinAmh’a takılmayın. Ben ilk tüp bebeğe başlayacağım zaman 1.19 çıkmıştı. Ancak folikül 3 tane görünmüştü. 1 tane büyüdü embriyo oldu. Sonraki toplamada daha çok folikül görüldü ve yumurta toplandı. Şöyle anlatayım amh değeriniz yumurta sayınız ve kaliteniz hakkında tam fikir vermiyormuş. Daha çok ne kadar geride rezerviniz olduğunu gösteriyormuş. Ancak düşük rezervli bi kadın da gayet hamile kalabilirmiş. O dönemde çok araştırmıştım. Amh 0.1 olan hastalar bile başarıya ulaşabiliyor. Önemli olan yumurta sayınızdan çok kalitesi. Mesela polikistik over olanların 30 tane yumurtası oluyor ama arasından sadece birkaçı döllenebilir olabiliyor. O dönemde prowomen kullanmıştım ben düzenli, faydasını gördüğümü düşünüyorum. Bu konuda çok okudum, deneyimledim. 1 tane bile yumurtanız olsa yeterli. Hiç canınızı sıkmayın rakamsal değerlere takılmayın. Allah gönlünüze göre versin.
Ne demek rica ederim. Bu süreçte kadınlar kulübünden çok destek görmüştüm ben de. Danışacak bir şey olursa çekinmeyin. Bir de imkansız görmeyin hiçbir şeyi. Kendinize inanın. Kulağa biraz saçma geliyor biliyorum ama üreme konusunda tıp bence tam bu işi çözmüş değil. Biraz deneyimsel yaklaşılıyor. Siz d vitamininizi, b12nizi, demirinizi optimum seviyede tutun, bol bol dilediğiniz ne varsa yapın bu süreçte. Bir gün hamile kalacaksınız ve bütün bu uğraşınıza değecekNe güzel yazmissiniz,çok teşekkür ederim,bı 6ay dinlenip tekrar deneyeceğim inşallah,bu süreçte olabildigince sağlıklı beslenip takviyeleri kullanıp sonucu beklemekten başka ne gelir elden,Allah uğraşan isteyen herkesi hayırlısıyla sevindirsin
Bende kullandım omepa Q10,1500,2 tane yumurta toplandı ve ikisi de kaliteli dedi doktorum,gerçekten bu değerler insanı bı panikletiyir ama dediğiniz gibi kaliteli olan bı yumurta dollense yetiyorMerhaba,, rakamsal değerlere bencede takılmayın. Benim geçen şubat ayında ölçtürdüğümde 1.14 çıkmıştı. Birkaç aydır Omepa q10 kullanıyorm , 19 temmuzda Opu oldum kesinlikle Amh değerimin düştüğünü düşünüyorum buna rağmen 3 folikül gözüküyordu 3ünden de olgun yumurta aldığını söyledi doktor. Önemli olan kalite kesinlikle takviye kullanmanızı öneririm :)
İnşallah canım çok sağol,sen ne durumdasın peki?Ne demek rica ederim. Bu süreçte kadınlar kulübünden çok destek görmüştüm ben de. Danışacak bir şey olursa çekinmeyin. Bir de imkansız görmeyin hiçbir şeyi. Kendinize inanın. Kulağa biraz saçma geliyor biliyorum ama üreme konusunda tıp bence tam bu işi çözmüş değil. Biraz deneyimsel yaklaşılıyor. Siz d vitamininizi, b12nizi, demirinizi optimum seviyede tutun, bol bol dilediğiniz ne varsa yapın bu süreçte. Bir gün hamile kalacaksınız ve bütün bu uğraşınıza değecek
Benim tüp bebekle 2 yaşında bi kızım var, şimdi de sürpriz ikinciye hamileyim. Eskiden nasıl oldu anlamadık diyenlere kızardım, başıma geldiİnşallah canım çok sağol,sen ne durumdasın peki?
benim oldu canım bir hafta arayla verdim birinde 0,85 çıktı diğerinde1,45 çıktıArkadaşlar bir sorum var ,temmuz ayında yumurta toplamam oldu 2 tane toplandı ve embriyo oluşmadı,temmuzun 26 si gibi amh baktırdım 1,19 çıktı,berfu demir doktorum ona söylediğimde kesinlikle yanlış olmalı bu sonuç çünkü senin amh değerin tahmini 0,5 civarında dedi,çok az yumurtan toplaniyor dedi,benimde içime kurt dustu tam bir ay sonra tekrar baktırdım bu sefer de 0,29 çıktı,yüksek çıkan devlet Hastanesi'nde idi,diğeri özel de,kafam çok karıştı,bu durumla karşılaşan var mı,neden olabilir?
Ne güzel,Allah güzel günlerini göstersinBenim tüp bebekle 2 yaşında bi kızım var, şimdi de sürpriz ikinciye hamileyim. Eskiden nasıl oldu anlamadık diyenlere kızardım, başıma geldi
Ya ne saçma,nasıl oluyor anlamadım,bende gelecek ay bir daha baktiracagimbenim oldu canım bir hafta arayla verdim birinde 0,85 çıktı diğerinde1,45 çıktı
Amin en yakın zamanda Allah size de göstersinNe güzel,Allah güzel günlerini göstersin
Amiin inşallahAmin en yakın zamanda Allah size de göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?