Kusura bakmayin cok gec oldu bildirim gelmedi mesaj icin bende kimse yazmadi sanmistimAmh değişiyor. Belkide ölçen yer yanlış ölçtü. Benim çok düşüktü ari sütü, bal, polen yedim azıcık yükseltmiş. Ne güzel benimde değerim yüksek çıksa. Ne denediniz kür??
herkese merhabalar
Arkadaşlar size bi sorum var bilgisi bu durumu yaşayan varmi
5yıl once amh testi yaptırmiştim sonuc 0.43 cıkmişti.
2yıl önce Türkiye de tekrar yaptırdım. 1.bucuk küsür gibi bişey cıkmiştı tam hatırlamıyorum. dedim belki bi yanlişlık olmuştur.
Geçen gün acaba cok düştümü diye tekrar yaptırdım sonuc 1.57 ciktı. Cok şaşkınım
Bu durumu yaşayan varmi?
Not ;
bazı kürler kullanmıştım ilk ögrendigimde fayda edecegini hiç düşünmemiştim
Onlardan mı olduki
Faydası olduysa bile bukadar yıl surermı
Önce incir kürü daha sonra soganHANGİ KÜRLER KULLANMISTINIZ ACABA ?
Ben soğan kuru denedim etkili olması incir kurunude denedim şuan aslanpencesi civanpercemi çıban cantası çayı içiyorum hergun yarım litre seklinke ama ama yükselmesine en etkilidir arı sütü oldugünü düşünüyorum?Önce incir kürü daha sonra sogan
Sonra da civanpercemiydi galiba
Saracoglundan görmüştüm
Yasinuz kac acabaherkese merhabalar
Arkadaşlar size bi sorum var bilgisi bu durumu yaşayan varmi
5yıl once amh testi yaptırmiştim sonuc 0.43 cıkmişti.
2yıl önce Türkiye de tekrar yaptırdım. 1.bucuk küsür gibi bişey cıkmiştı tam hatırlamıyorum. dedim belki bi yanlişlık olmuştur.
Geçen gün acaba cok düştümü diye tekrar yaptırdım sonuc 1.57 ciktı. Cok şaşkınım
Bu durumu yaşayan varmi?
Not ;
bazı kürler kullanmıştım ilk ögrendigimde fayda edecegini hiç düşünmemiştim
Onlardan mı olduki
Faydası olduysa bile bukadar yıl surermı
28 yaşındayım canımYasinuz kac acaba
Arisutunü ben hiç duymamıştım tetkrar nezaman ölçtüreceksin?Ben soğan kuru denedim etkili olması incir kurunude denedim şuan aslanpencesi civanpercemi çıban cantası çayı içiyorum hergun yarım litre seklinke ama ama yükselmesine en etkilidir arı sütü oldugünü düşünüyorum?
Genç olduğunuz için mi acaba bişemedim. Yabancı bir sitede okudum aslında kadınların doğuştan rezerv diyorlar ya hani sayı belli diye. Öyle bişi olmayabilirmiş ya da doğuştan belli değil.28 yaşındayım canım
Aaa ciddimiGenç olduğunuz için mi acaba bişemedim. Yabancı bir sitede okudum aslında kadınların doğuştan rezerv diyorlar ya hani sayı belli diye. Öyle bişi olmayabilirmiş ya da doğuştan belli değil.
Çok sevindim gerçekten ama belkide önceki labaratuar kötü olabilir. Dogustan sabit olmayabilecegi yonunde umit veren yeni gorusler varmis. Linkide ekliyorum ing bilen bulursanız bakın hem siz hem okuyanlarAaa ciddimi
ben sonuçları görünce cok şaşırmıştım cok düşüktü önce
eşimde azospermi
Onda cıkana kadar benim yumurtam bitecek diye üzülmüştüm
cok şükürki yükseldi
Cok teşekkür ederim canımHatta bazı bilgileri çeviricem size. Yabancılar amh a çokda takılmıyorlar önemli olan kaliteli yumurta ve bunun için
-kan akışı
- doğru oksijenlenme
-hormon balancı
-beslenme
-stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?