Amh yükselirmi??

Diademe

Duanın gucune tutundum. bekliyorum yaarabbim
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
1.624
2.508
83
35
herkese merhabalar
Arkadaşlar size bi sorum var bilgisi bu durumu yaşayan varmi
5yıl once amh testi yaptırmiştim sonuc 0.43 cıkmişti.
2yıl önce Türkiye de tekrar yaptırdım. 1.bucuk küsür gibi bişey cıkmiştı tam hatırlamıyorum. dedim belki bi yanlişlık olmuştur.
Geçen gün acaba cok düştümü diye tekrar yaptırdım sonuc 1.57 ciktı. Cok şaşkınım
Bu durumu yaşayan varmi?

Not ;
bazı kürler kullanmıştım ilk ögrendigimde fayda edecegini hiç düşünmemiştim
Onlardan mı olduki
Faydası olduysa bile bukadar yıl surermı

Amh değişiyor. Belkide ölçen yer yanlış ölçtü. Benim çok düşüktü ari sütü, bal, polen yedim azıcık yükseltmiş. Ne güzel benimde değerim yüksek çıksa. Ne denediniz kür??

Amh değişiyor. Belkide ölçen yer yanlış ölçtü. Benim çok düşüktü ari sütü, bal, polen yedim azıcık yükseltmiş. Ne güzel benimde değerim yüksek çıksa. Ne denediniz kür??
Kusura bakmayin cok gec oldu bildirim gelmedi mesaj icin bende kimse yazmadi sanmistim
Ben sogan kuru incir kuru yaptim
Reklamami girer bilmiyorum ama sarac oglunun amh icin kurunu uygulamistim
Cok tesekkurler cevabiniz icin

herkese merhabalar
2yıl önce Türkiye de tekrar yaptırdım. 1.bucuk küsür gibi bişey cıkmiştı tam hatırlamıyorum. dedim belki bi yanlişlık olmuştur.
Geçen gün acaba cok düştümü diye tekrar yaptırdım sonuc 1.57 ciktı. Cok şaşkınım
Bu durumu yaşayan varmi?

Not ;
Onlardan mı olduki

HANGİ KÜRLER KULLANMISTINIZ ACABA ?

Önce incir kürü daha sonra sogan
Sonra da civanpercemiydi galiba
Saracoglundan görmüştüm
Ben soğan kuru denedim etkili olması incir kurunude denedim şuan aslanpencesi civanpercemi çıban cantası çayı içiyorum hergun yarım litre seklinke ama ama yükselmesine en etkilidir arı sütü oldugünü düşünüyorum?

herkese merhabalar
Bu durumu yaşayan varmi?

Not ;
Onlardan mı olduki
Yasinuz kac acaba

Ben soğan kuru denedim etkili olması incir kurunude denedim şuan aslanpencesi civanpercemi çıban cantası çayı içiyorum hergun yarım litre seklinke ama ama yükselmesine en etkilidir arı sütü oldugünü düşünüyorum?
Arisutunü ben hiç duymamıştım tetkrar nezaman ölçtüreceksin?
Buraya yazarmısın sonucları

Genç olduğunuz için mi acaba bişemedim. Yabancı bir sitede okudum aslında kadınların doğuştan rezerv diyorlar ya hani sayı belli diye. Öyle bişi olmayabilirmiş ya da doğuştan belli değil.
Aaa ciddimi
ben sonuçları görünce cok şaşırmıştım cok düşüktü önce
eşimde azospermi
Onda cıkana kadar benim yumurtam bitecek diye üzülmüştüm
cok şükürki yükseldi

Aaa ciddimi
ben sonuçları görünce cok şaşırmıştım cok düşüktü önce
eşimde azospermi
Onda cıkana kadar benim yumurtam bitecek diye üzülmüştüm
cok şükürki yükseldi
Çok sevindim gerçekten ama belkide önceki labaratuar kötü olabilir. Dogustan sabit olmayabilecegi yonunde umit veren yeni gorusler varmis. Linkide ekliyorum ing bilen bulursanız bakın hem siz hem okuyanlar
http://natural-fertility-info.com/increase-egg-health

Aslında çok fazla insan var burada okuyorum kötü amh fsh diyorlar ama hamile kalan çok anlamıyorum zaten

Hatta bazı bilgileri çeviricem size. Yabancılar amh a çokda takılmıyorlar önemli olan kaliteli yumurta ve bunun için
-kan akışı
- doğru oksijenlenme
-hormon balancı
-beslenme
-stres

Hatta bazı bilgileri çeviricem size. Yabancılar amh a çokda takılmıyorlar önemli olan kaliteli yumurta ve bunun için
-kan akışı
- doğru oksijenlenme
-hormon balancı
-beslenme
-stres
Cok teşekkür ederim canım
burda yaptırmıştım iki testide aynı yerde yaptırdım
Belki bikac ay sonra tekrar yaptırırımemin olmak için

Back
X